TechAddikt Mobileszköz Asus Az ASUS Zenfone C megvásárolható Magyarországon is

Az ASUS Zenfone C megvásárolható Magyarországon is

Az ASUS hivatalosan is bejelentette, hogy a ZenFone C (ZC451CG) modell magyarországon is kapható.

asus_zenfone_c_zc451cg_gold_techaddikt

A mai hozzáértő és közösségi életet élő fogyasztóknak szánt kompakt, elegáns és értékes okostelefon ragyogó képű, 4,5 hüvelykes képernyővel és funkciógazdag 5 megapixeles PixelMaster főkamerával van felszerelve, amely iparágvezető teljesítményt nyújt az alacsony megvilágítású szituációkban. Az eredeti ZenFone generáció legújabb tagja hosszabb szórakozást kínál a nagy kapacitású akkumulátorral, amely közel 30 órányi 3G beszélgetés időt és több mint tíz napnyi készenlétet nyújt.

A ZenFone C-ben erős, 1,2 GHz-es Intel Atom Z2520 processzor gondoskodik a mindennapos feladatokhoz bőven elegendő teljesítményről. Két SIM kártya intelligens kezelésére képes a dual-active technológiával, ami lehetőséget ad a gazdájának arra, hogy egyaránt zökkenőmentesen kezelje az üzleti és személyes dolgait, és akadálytalanul válthasson ezek között.

Ebben a pehelykönnyű eszközben az ICEpower-rel együtt fejlesztett ASUS AudioWizard technológiával vezérelt SonicMaster audio gondoskodik arról, hogy bármilyen környezetben remek mobil hangot élvezhessünk.

Négyszálú teljesítmény: Nagysebességű processzor és különlegesen válaszkész kijelző

A ZenFone C 1,2 gigahertzes Intel Atom Z2520 processzora egy igazi többmagos erőmű a négyszálú Hyper-Threading technológiával. 1 gigabájtnyi gyors RAM-jával a ZenFone C 854 x 480-pixeles (FWVGA) kijelzője mindössze 70 ms alatt reagál az érintésekre még több feladat egyidejű futtatásakor is – vagyis a felhasználónak soha nem kell várnia.

A kiváló minőségű LED-es háttérvilágítási technológia garantálja, hogy a képernyőn minden tisztán és világosan, ragyogó színekkel jelenjen meg. A képernyő 4,5 hüvelykes képátlója miatt a ZenFone C praktikusan helytakarékos; ehhez járul még az ergonomikus forma is, amely a legvékonyabb pontján mindössze 6,2 mm vastag.

PixelMaster kamera: Azt is látja, amit más nem

A ZenFone C két beépített kamerájával remek mindennapos fényképek és vicces önarcképek készíthetők. Az 5 megapixeles fő PixelMaster kamera 5 f/2.0 objektívjével remekül el lehet kapni a pillanatokat. A PixelMaster iparágvezető Low Light módja pixelegyesítéses technológiát használva akár 400%-kal fényesebb képeket tud készíteni éjjel vagy rosszul megvilágított környezetekben anélkül, hogy vakura volna szükség – ez olyasmi, amire korábban egy 5 megapixeles kamera sem volt képes.

A ZenFone C fő PixelMaster kamerájának Backlight (HDR) módja akkor is gondoskodik az élénk, egyenletesen megvilágított képek készítéséről, ha például napnyugtakor hátulról megvilágított portrét szeretnénk. A pixelkiemeléses technológia akár 400%-kal javítja a kontrasztot, a Backlight (HDR) mód pedig azért felel, hogy az előtérben álló tárgy tisztán, árnyékoktól mentesen váljon el a háttértől.

A ZenFone C ZenUI Camera alkalmazása rengeteg nagy teljesítményű szolgáltatással segíti a felhasználókat a legjobb fényképek és önarcképek készítésében: ilyen pl. az Idő-visszapörgetés (Time Rewind) mód, amely már az exponáló gomb megnyomása előtt elkezd felvételeket készíteni, illetve a Mélységélesség (Depth of Field) mód, amellyel csodás miniatűreffektek fotózhatók.

Nagy akkumulátor: Különleges kitartás, amellyel tovább bírja

A ZenFone C a nagykapacitású akkumulátorral sokkal hosszabban használható. A 2100 mAh-s cellák elegendő energiát szolgáltatnak ahhoz, hogy a ZenFone C akár 29,8 órányi 3G-s beszélgetésre legyen képes és akár 260 órányi készenléti állapotot nyújtson – ami azt jelenti, hogy két töltés között akár 10 napig is bírja.

Ez a nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor könnyen kivehető, így a ZenFone C használója többet is magával vihet, ha szüksége van rá.

SonicMaster audio: Exkluzív technológia a remek hangminőség szolgálatában

A ZenFone C az ASUS exkluzív SonicMaster technológiáját használja a kivételes mobil audioélmény eléréséhez. A ZenFone C zseniális felépítésű erősítője a versenytárs okostelefonokhoz képest akár 25%-kal nagyobb kimeneti feszültséget eredményez. A készülék ICEpower technológiás ASUS AudioWizard alkalmazása segít abban, hogy minden szituációhoz kialakítható legyen a megfelelő hangkép. Ezzel bársonyos, nagy teljesítményű és dinamikus audiokimenet érhető el. A hangok erősebbek, torzításmentesek lesznek, ami ugyanúgy segítség a munkában, mint a játékban. Ez mindenre igaz a kihangosított telefonhívásoktól kezdve a térkép-utasításokon át a filmek hangjáig.

A ZenFone C (ZC451CG) július második hetében jelent meg több népszerű webshop oldalán 39 900 Ft-os bruttó végfelhasználói ártól. A készülék háromféle színben érhető el az Extreme Digital, a Notebook.hu és a Media Markt weboldalán.