TechAddikt Szoftver Játék Red Dead Redemption 2 PC: 4K 60 FPS trailer érkezett

Red Dead Redemption 2 PC: 4K 60 FPS trailer érkezett

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, végre megérkezik 2019. november 5-én PC-re is a Red Dead Redemption 2. Megérkezett az első komoly trailer is hozzá.

Ráadásul szigorúan 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperc “kiszerelésben”. Így remekül látható, hogy érdemes elfelejteni a konzolokat végleg, lehetőség szerint ildomos beruházni egy gaming PC-re (például egy Acer Predatorra), és máris indulhat a móka.

Mint ismeretes, az RDR2 Arthur Morgan ls a Van der Linde gang sztoriját mutatja be – a PC-k lenyűgöző teljesítményének köszönhetően eddig sosem látott tálalásban. Továbbfejlesztett draw distance-ok, sahderek, lightingok, újratervezett fűszőnyeg-megjelenítés, lenyűgözően élethű textúrák, és még rengeteg minden lesz a tarsolyban.

Amint az a Red Dead Redemption 2 PC traileréből is látható, hiába nextgen PS4 vagy Xbox One, a konzolok grafikai minősége közelébe nem ér a PC-s megjelenítés minőségének. Nyilván jelentős beruházást igényel egy masszív gaming PC beszerzése, de mára már a múlté az a tézis, miszerint a PC platform frisseltartásához nagyjából havi szintű fejlesztési beruházások kellenek. Egy remek GTX2080-nal szerelt gaming Acer PC több évig remek társ lehet, fejlesztés megejtése nélkül.

A PC-s Red Dead Redemption 2 október 22-éig a Rockstar Launcheren át előrendelhető, egyelőre kizárólag csak ezen a felületen érhető el a játék (Steam-en, Humble Bundle-on sem). Az előrendelők kettő klasszikus Rockstar Games játékot kapnak az RDR2 mellé ajándékba: olyan címek közül válogathatunk, mint a Max Payne 3, vagy épp az L.A. Noire, de a GTA korábbi klasszikusai is elérhetők.