TechAddikt Hírek Rendhagyó eseményen mutatkozott be az új Lenovo YOGA termékcsalád

Rendhagyó eseményen mutatkozott be az új Lenovo YOGA termékcsalád

December 1-jén rendezte meg a Lenovo rendhagyó évzáró gálaestjét, amelyet – a vállalat YOGA termékcsaládja által ihletett #Furánjó üzenet szellemében – a Csodák Palotájában tartott meg.

lenovo-yoga-termekcsalad-bemutato-techaddikt

A #Furánjó felhívás a hazai szerkesztőségek humoros és szórakoztató oldalát kívánta megmutatni a nagyközönségnek, amelyre több mint 20 szerkesztőségi csapatfotó érkezett. A döntősök közül a legjobb négy csapat #Furánjó ajándékoknak örülhetett.

A Lenovo, december első napján a Csodák Palotájában hirdette ki #Furánjó szerkesztőségi csapatversenyének győzteseit, valamint bemutatta a YOGA termékcsaládjának legújabb modelljeit, amelyek ettől a hónaptól kezdve hazánkban is elérhetőek. Az eseményen fizikai és kémia kísérletekkel fűszerezve mutatták be a legújabb YOGA modelleket, többek között a zászlóshajó, 360 fokban kifordítható YOGA 900 Ultrabookot, és a pico projektorral szerelt YOGA Tab 3 Pro-t, amelyek a #Furánjó üzenetet ihlették.

A Lenovo folyamatosan olyan újításokon és piacvezető termékeken dolgozik – mint például a YOGA termékcsalád tagjai is – , amelyek a PC-és tabletpiacon többet nyújtanak az átlagosnál és a megszokottnál. Ezt jelenti a #Furánjó üzenet is, hiszen a YOGA modellek pontosan olyan eszközök, amelyekre először talán furcsán nézünk, de később rájövünk, hogy sokkal egyszerűbb és szórakoztatóbb velük az élet. Ezt az életérzést kívánta átadni a Lenovo #Furánjó szerkesztőségi csapatversenye is, amelyre a hazai szerkesztőségek két héten keresztül nevezhettek.

A felhívásra több mint 20 csapat nevezett, akik fotóban, GIF-ben, de volt aki videóban mutatta meg a szerkesztőségük legvidámabb #Furánjó oldalát. Az erős mezőnyben végül a Player szerkesztőségi csapata diadalmaskodott, akik öt főre szóló tandemugrás, falusi disznóvágás, tankvezetés vagy öt darab Lenovo Yoga Tab 3 közül választhattak maguknak főnyereményt.

A második helyezett csapat, a Mobilaréna szerkesztősége lett, akik öt darab Lenovo A7000 okostelefon, masszírozó lábtartó, LIFX smart LED vagy öt darab főnöki szék közül választhattak.

A harmadik helyet, szoros versenyben a Fanny csapata szerezte meg, akik a #Furánjó kütyük csoportjából választhattak maguknak egy nyereményt. Ezek között megtalálható volt öt darab USB memo pad, laptop tartóval felszerelt hátizsák, dinamikus ülőpárna vagy lábtámasz.

Végül, a Lenovo a Kreatívval közösen egy csapatot különdíjjal is jutalmazott, így az Androbit csapata örülhetett ennek az elismerésnek. Ők a #Furánjó különdíjak közül válogathattak maguknak, amelyek között öt darab lebegő toll, óriás stresszlabda, hangszóró, és USB-s bögremelegítő is megtalálható volt.