TechAddikt Fotó, videó, film Canon Canon szakmai napot tartott a Camera Kft.

Canon szakmai napot tartott a Camera Kft.

Igazán jól járt az, aki ma, azaz 2015. december 4-én pénteken a Camera Kft. és a Canon által közösen prezentált szakmai napon látogatást tett.

canon-szakmai-nap-camera-kft-2015-december-4-techaddikt-1

Ugyanis amellett, hogy az összes jelenlegi aktualitás – DSLR és kompakt gép, valamint objektív téren kipróbálható volt testközelből, 10 százalék kedvezmény is érvényesíthető volt minden személyesen, vagy webáruházon keresztült megvásárolt-megrendelt termék árából. Tehát ha azt nézzük például, hogy egy 6 millió forintba kerülő termék esetén 600 ezer forint visszajár, bizony, nem elhanyagolandó dolog. Ekkora összegből egyebek mellett egy csinos kis objektív is beszerezhető.

canon-szakmai-nap-camera-kft-2015-december-4-techaddikt-3

A Camera Kft. szakmai napján rengeteg látogató tette tiszteletét a cég mintaboltjában, természetesen az érdeklődés középpontjában elsősorban az újdonságok álltak. Egyértelműen népszerú termék lesz eladások tekintetében – főként karácsony közeledtével – a vadonatúj Canon EOS 5Ds, illetve 5Ds R, melyekre most kit akciót is hirdetett a Camera Kft.

canon-szakmai-nap-camera-kft-2015-december-4-techaddikt-7

Mint megtudtuk, kiemelt nóvumnak számít a Canon Q4-ben három, alapvetően különböző területen felhasználható objektív. A 11-24 milliméteres, viszonylag könnyű nagylátószögű variáció sok fotós kedvence lesz, csakúgy, mint a 100-400 millis zoomobjektív, vagy a 35 milliméteres fix megközelítésű termék.

canon-szakmai-nap-camera-kft-2015-december-4-techaddikt-9

Karácsonyig még mindenképpen érdemes ellátogatni a Camera Kft. üzletébe, ugyanis a kedvező és egyben korrekt árazás mellett számtalan szezonális- és állandó akcióval várják az ügyfeleket.

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: ASUSAcer, Gigabyte