TechAddikt Szoftver Játék Ride: megérkezett a első gameplay videó, Sierra Nevada

Ride: megérkezett a első gameplay videó, Sierra Nevada

Lehetne a mottó: tapasztaljuk meg a féktelen száguldás élményét egy Aprilia RSV4 R ABS nyergéből – a videót elnézve frenetikus hangulatot ígér Olaszország vezető játékfejlesztője, a Milestone 2015. március 20-án érkező szimulátora, a Ride, mely elérhető lesz az összes ismert és népszerű platformon (PlayStation 3 és PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One, valamint PC-n).

ride_sierra_nevada_gameplay_milestone

A Sierra Nevada az USA egyik legkedveltebb és legnépszerűbb hegyvonulata. Számos autóúttal tarkítva, völgyeken keresztül, éles kanyarokkal, mély szakadékokkal – mindez valóban garantálja majd a hamisítatlan játékélményt és kihívást.

Sonora Pass a Sonora és Bridgeport közösségeket köti össze, keletet nyugattal. Rendkívül meredek utak váltják egymást errefelé, akár 26%-os lejtőn is csapathatjuk majd, Kennedy Meadows és Leavitt Meadows lankáin. Külön egzotikum, hogy azon az Aprilia RSV4 R ABS motoron falhatjuk a kilométereket többek közt, amely a WBSK szezon népszerű modelljének utcai változata, s nem véletlenül lett a 2014-es WBSK világbajnoki és konstruktőri cím birtoklója. Lélegzetelállító, nemde?

A Milestone végre visszatért ahhoz a vonalhoz, melyhez igazán értenek: a Ride számos új ötlettel vonzza majd a felhasználókat, hogy egy igazán jól kidolgozott virtuális világban hódolhassanak majd versenyszellemüknek. Fontos volt a fejlesztés során a játékosok visszajelzése, főként a motor rajongók tekintetében, így nem meglepő az sem, hogy a Ride majd több, mint 100 motor közül enged válogatni, superbike, naked, supersport, klasszikus kategóriákban. A járművek kivétel nélkül testre szabhatóak lesznek, lehetőségek széles tárházát kínálva, valós idejű, realisztikus száguldással és utazással.

A Ride jelenleg még fejlesztés alatt, ám az ígéretek szerint – ahogyan azt már feljebb említettük – 2015. március 20-án érkezik a megjelenés. Izgatottan várjuk.