TechAddikt Hardver Thermaltake Riing RGB Mobile App a Thermaltake-től

Riing RGB Mobile App a Thermaltake-től

A Thermaltake bejelentette a Thermaltake Riing RGB mobil applikációt, mellyel páratlan módon testre szabhatjuk az RGB világítást és a ventilátor sebességét, mindezt egy helyen, egy könnyen kezelhető mobilapplikáció segítségével.

thermaltake-riing-applikacio-techaddikt

Érdekes funkció, hogy hanghatásokat is hozzá tudunk rendelni a különböző eseményekhez, valamint az app a számítógép mikrofonját is kezeli, így akár fel is vehetünk szinte bármit. Beállíthatjuk, hogy a LED-ek villogjanak, vagy csak egyszerűen világítsanak. A kis kiegészítő lehetőséget kínál arra is, hogy egyedi színpalettáról válasszuk ki a világítás színét, a fényerősséget. Ahhoz, hogy ezeket a funkciókat használni tudjuk, mindenképpen a Riing RGB 2.0.2 szoftver kell, hogy telepítsük, valamint kizárólag a Riing RGB Radiator Fan TT Premium Edition 120mm és 140mm-es ventilátoraival működik együtt. A Thermaltake Riing RGB mobil appok letölthetők az App Store-ból és Google Play-ről!

A Thermaltake Riing RGB Mobile App legfontosabb tulajdonságai:

Hanghatások

A hanghatások képesek arra, hogy a LED-ek pulzálását a zene ritmusához igazítsák. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a lejátszási listát hozzáadjuk az applikációhoz.

Mikrofon

Miközben saját zenénket szerkesztjük, vagy filmet nézünk, a mikrofon által rögzített hang ritmusához igazíthatjuk a LED-ek pulzálását.

Színpaletta

Talán a legfontosabb dolog egy moidder számára, hogy mindig a legtökéletesebb színt találja meg a gépéhez. A színpalettával, hihetetlen mennyiségű szín közül választhatunk, vagy keverhetjük ki. Innen tudjuk szabályozni a fényerőt is.

Véletlen színek

Természetesen, ha nem szeretnénk az előbbi beállítással foglalkozni sé jobban szeretejük a színes dolgokat, akkor a véletlen színmegjelenítés is jó választás.

RGB kör

A ventilátor körívének a vonalában futtathatjuk végig a színeket, vagy akár ennek folyamatos változását a beállíthatjuk az appban.

Statikus pulzálás

A ventilátor sebességének megfelelő folyamatos pulzálás is beállítható.