TechAddikt Mobileszköz Samsung Samsung Galaxy Note7: rekordmennyiségű rendelés Európában

Samsung Galaxy Note7: rekordmennyiségű rendelés Európában

Lassan már két hete, hogy elindulkt az előrendelési időszak, de máris minden eddiginél többen érdeklődnek a Samsung Note7 iránt Európában – jelentette be a Samsung Electronics. A készülékhez Magyarországon szeptember 16-tól juthatnak hozzá a vásárlók.

samsung-galaxy-note7-techaddikt

A Note7-re előregisztráltak száma már most jóval magasabb a Galaxy S7 és S7 edge iránti korábbi érdeklődéshez képest a Samsung online felületein. A kiugró keresletre tekintettel a Samsung limitet vezet be az új eszköz európai előrendelési árukészletére vonatkozóan. Ezt a korlátot kifejezetten úgy tervezték meg, hogy a lehető legtöbb fogyasztó hozzájuthasson majd a készülékhez, amikor elkezdődik annak általános értékesítése.

A Samsung a kezdetektől mindent megtesz annak érdekében, hogy képes legyen kielégíteni a legnagyobb fogyasztói keresletet is. Ennek és a vártnál nagyobb előrendelési teljesítménynek köszönhetően az általános értékesítés több hullámban indul el Európában. A régió más országait követően (szeptember 2-szeptember 9) Magyarországon szeptember 16-án kerül a boltok polcaira a telefon.

 „Az új Note7 iránti kiugró vásárlói érdeklődés jól mutatja, hogy milyen nagy a kereslet erre a gyönyörűen megtervezett és egyben fejlett technológiával rendelkező okostelefonra. A kezdetektől a Note széria legfőbb vonzerejének számító S Pen használatával a felhasználók minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben kidolgozhatják és megoszthatják ötleteiket, az eszköz továbbfejlesztésének és okos funkcióinak köszönhetően. Emellett az új írisz-szkenner segítségével akár egy szempillantással is feloldhatjuk a telefont”– mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics vállalati kommunikációs vezetője.

„Azért dolgozunk, hogy a lehető legnagyobb fogyasztói keresletnek is eleget tudjunk tenni. Az erre szolgáló szakaszos piacra dobás segít abban, hogy minél több vásárló hozzájuthasson az új Note7-hez amikor a készülék a boltokba kerül a jövő hónap közepén. Már nagyon várjuk, hogy tovább bővüljön a Note-tulajdonosok népes hazai tábora szeptember 16-a után!”