TechAddikt Mobileszköz Telenor Telenor: a szórakozás nem veszett el, csak home office-ba vonult

Telenor: a szórakozás nem veszett el, csak home office-ba vonult

Ahogy az elmúlt hetekben sokan a négy fal közé szorultunk, a színházi előadások, koncertek az online térbe költöztek. Jamie Winchester koncertje után a Dumaszínház humoristái látogatnak a Telenor virtuális nappalijába, azaz Facebook-oldalára, hogy kikapcsolódást nyújtsanak az otthon töltött monotonitás vagy éppen a megfeszített munkával teli hétköznapok sűrűjében.

Rendhagyó stúdió rovarokkal, testmozgás, pályaelhagyó pszichológus és könnyed, otthoni italozás – ezek nem egy szürreális film jelenetei, hanem néhány képkocka abból a műsorból, amivel a Dumaszínház képernyőről, illetve színpadról már jól ismert arcai köszöntik ma este a Telenor Facebook-csatornájának látogatóit a Humoristaotthon című műsorral. 

Ráskó Eszter és Kovács András Péter kalauzolják el a nevetésre vágyókat Janklovics Péter, Ács Fruzsina és Kőhalmi Zoltán nappalijába, hogy egy rendhagyó home office pillanataival szakadjunk ki a hétköznapokból.

„Annyira abszurd szituációba kerültünk, amilyennel a most élő generációk nagy része nem találkozott, az ezzel való szembenézés stratégiájába pedig a humor jól beépíthető elem. Ezzel együtt a kollégáimmal beszélünk a minket is érintő bizonytalanságról, egzisztenciális nehézségekről is” – mondta Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője. „A kreativitás, a kreatív tevékenységek óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban és számomra rengeteg motivációt ad, hogy bár megváltozott formában, de továbbra is azokkal dolgozhatok együtt, akikkel eddig, és továbbra is tudunk együtt nevetni.”

A Dumaszínház számára nem ismeretlen az online tér, hiszen eddig is készültek ilyen jellegű tartalmaik, de a megváltozott élethelyzethez igazodva most még nagyobb hangsúlyt kapnak az online platformok. „Bizonyos szempontból ez egy kényelmes szituáció, hiszen most a nézőink és mi is otthon vagyunk. Már csak ezeket az otthonokat kell összekötni.” – tette hozzá.

Bár a koronavírus okozta helyzetben másképp éljük a hétköznapokat, a Telenor telekommunikációs szolgáltatóként azt vallja, hogy minden helyzetből ki lehet, ki kell hozni a maximumot és ezért hangsúlyozza: #ittvagyunkegymásnak, együtt minden könnyebb, legyen szó nehéz vagy vidám pillanatokról.

„Ezekben a hetekben távolságot tartunk, akik tehetjük, otthon maradunk, és a Telenorral erre is buzdítunk mindenkit; a Hipernet segítségével pedig összekötjük az embereket azokkal, akik fontosak nekik. Nehéz időket élünk, és a húsvét is nagyon más lesz most az ilyenkor szokásos családlátogatás, locsolkodás nélkül, sokan pedig kemény munkával fogják tölteni az ünnepet. Lazításként, a mindennapokból való kiszakadáshoz szeretnénk lehetőséget biztosítani szórakoztató online aktivitásainkkal” – mondta el Dolezsai Gergely, a Telenor márka- és marketingkommunikációs igazgatója.

A műsor április 9-én, csütörtökön 18:30-tól látható a Telenor Facebook-oldalán. A közös kikapcsolódás itt nem ér véget, hiszen a Telenor további szórakoztató tartalmakkal készül, a Dumaszínház műsora és Jamie Winchester koncertje pedig bármikor visszanézhető.