TechAddikt Tesztek PC játékteszt Encased – oldskul poszt-apokaliptikus sci-fi RPG a Fallout nyomdokain

[TESZT][PC] Encased – oldskul poszt-apokaliptikus sci-fi RPG a Fallout nyomdokain

Az év 1976, itt indul a sztori. Főhősünk egy, a világot rendkívüli módon befolyásoló titokzatos kupola (továbbiakban: a Kupola, így, nagy kezdőbetűvel) kapcsán kezd el munkálkodni, megkapja a küldetést, indulhat a feladvány. Encased teszt, PC platformon.

A közvélemény a sztori szerint két részre oszlik: vannak, akik azt gondolják, hogy az anomáliát idegen technológia hozta létre és működteti, míg mások úgy gondolják, hogy ez az egész egy burok, olyasmi, mint ami megvédi (elméletben és a teóriák szerint) Atlantisz városát. Bármi legyen is, jelenléte az összes folyamatban lévő háború végét jelentette, és a béke új korszakát nyitotta meg. Akik belépnek a Kupolába, tudják, hogy az elektromos ragyogás alatt végzett munkájuk biztosan terelgeti az emberiséget a jövő felé; viszont az is tény,hogy ha belépnek, soha nem léphetnek ki többé onan.

Így kezdődik az Encased, a Steam korai hozzáférési címe, amely továbbra is folyamatosan frissül a sok hónapos fejlesztése során. Posztapokaliptikus RPG, amely nagyon sok hasonlóságot és párhuzamot mutat az első két Fallout játék-epizóddal, amely korai hozzáférésként jelent meg a maga idejében. Az Encased maximális örömet okoz azoknak, akik a játékmenet, a történetmesélés és a világépítés rendkívüli mélységét keresik.

Az Encased lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a meglévő döntések módosításával széles körben létrehozhassák saját karakterüket. Sok minden megváltoztatható kozmetikailag, beleértve a nemet (férfi, nő és egyéb), az életkort, a fajt, a bőrszínt, a hajszínt és a frizurát, de az osztályt, képességeket és tulajdonságokat is. Az Encased egy nagyon specifikus osztályrendszert kínál, amely drámai módon megváltoztatja a játékos élményét a kiválasztottaktól függően, mivel a Dome öt különböző munkástípusra támaszkodik a létesítmény fenntartásában és működtetésében. Az Ezüstszárny menedzsereitől és finanszírozóitól kezdve a Fekete Szárny katonai állományáig, a Fehérszárny tudósaitól kezdve a Kékszárny mérnökeiig, a világ börtönéből toborzott narancsszárnyú munkásokkal kiegészülve az Encased osztályai kevésbé érzik magukat munkarendszernek és inkább játékszerű Stanfordnak.

Az Encased-ben határozottan létezik egy specifikus hierarchia, és bizonyos utak csak akkor állnak nyitva előttünk, ha a megfelelő oldalhoz húzunk. Ebből is adódik, hogy a játék rengereg lehetőséget és változatosságot kínál.

Az Encased-et a Magnew bocsátotta rendelkezésünkre.

A teszthez Acer Predator Triton 500 gaming notebookot használtunk.

ÉRTÉKELÉS
Történet, cselekmény
89 %
Grafika
83 %
Hangulat
87 %
Szavatosság
89 %
Ár-érték arány
87 %
Előző cikkBenQ: hogyan válassz megfelelő házimozi projektort?
Következő cikkA robogó-pad nyert a Ford Alapítvány Intelligens Mobilitás Versenyén
teszt-pc-encased-oldskul-poszt-apokaliptikus-sci-fi-rpg-a-fallout-nyomdokainHamisítatlan retró-fílinggel domborít az Encased. Remek játszhatóságot és élményt kapnak a műfaj szerelmesei.