TechAddikt Tesztek PC felhasználói szoftver teszt Microsoft Office 2021 Professional Plus – minőség, remek áron: hivatalos Microsoft...

[TESZT][PC] Microsoft Office 2021 Professional Plus – minőség, remek áron: hivatalos Microsoft licenszek a SzoftverPremium.hu-tól

Nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg Magyarország legolcsóbb és egyben leggyorsabb szolgáltatása a SzoftverPremium.hu-nál keresendő, ha Microsoft termékeket szeretnénk gyorsan és hatékonyan beszerezni. Szinte minden megvásárolható, ami a Microsoft felhasználói szegmensébe tarozik. Cikkünkben az Office 2021 Professional Plus-t mutatjuk be olvasóinknak – természetesen ez a szoftver is megtalálható a SzoftverPremium.hu felhozatalában.

A Microsoft Office a világ egyik legismertebb és legelterjedtebb irodai szoftvercsomagja, jelenleg a legfrissebb kiadás az Office 2021 Professional Plus változat. Ez a szoftvercsomag kifejezetten a vállalati felhasználók számára készült, és a célja, hogy hatékony és professzionális munkakörnyezetet nyújtson. Ebben a cikkben részletesen áttekintjük az Office 2021 Professional Plus legfontosabb jellemzőit és újdonságait.

Alkalmazások és funkcionalitás

Az Office 2021 Professional Plus számos népszerű alkalmazást tartalmaz, például a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher és Access. Ezek az alkalmazások az irodai munka minden területén segítséget nyújtanak, a dokumentumok szerkesztésétől a táblázatok készítésén és az előadások bemutatásán át az e-mail kezeléséig.

Az új Office 2021 Professional Plus továbbfejlesztett funkcionalitást kínál az alkalmazásokban, amelyek még hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá teszik a munkát. Új sablonokat, stílusokat és eszközöket vezetnek be, amelyek segítségével könnyedén hozzáadhatod a személyes vagy vállalati stílust a dokumentumokhoz és prezentációkhoz.

Továbbfejlesztett együttműködés

Az Office 2021 Professional Plus támogatja és elősegíti az együttműködést a munkatársakkal és a csapatokkal. Az új verzió lehetővé teszi az egyszerű és zökkenőmentes dokumentummegosztást és az egyidejű szerkesztést. A SharePoint és OneDrive integráció lehetővé teszi a dokumentumok közös tárolását és a csoportmunkát, amely gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt biztosít a csapattagok között.

Nagyobb biztonság és adatvédelem

A Microsoft nagy figyelmet fordít a biztonságra és az adatvédelemre az Office 2021 Professional Plus-ban. Az új verzió bevezet néhány fejlett biztonsági funkciót, például az adatvédelmi irányelvek betartását, a fájlok tartalmának titkosítását és a védelemhez kapcsolódó beállításokat. Ez biztosítja, hogy az érzékeny információk és a vállalati adatok biztonságban legyenek.

Mobil kompatibilitás

Az Office 2021 Professional Plus lehetővé teszi a mobil hozzáférést és szerkesztést is. Az alkalmazások könnyedén használhatók a mobil eszközökön, például okostelefonokon vagy tableteken, így a felhasználók bárhol és bármikor elérhetik dokumentumaikat és folytathatják a munkát.

Frissítések és támogatás

Az Office 2021 Professional Plus tartós támogatást és frissítéseket kínál a felhasználóknak. Ez azt jelenti, hogy a szoftvercsomag hosszú távon képes lesz megfelelni az üzleti követelményeknek, és a felhasználók frissítésekhez és biztonsági javításokhoz juthatnak a jövőben.

Licenszelés és elérhetőség

Az Office 2021 Professional Plus külön licenccel érhető el, amely a vállalatoknak és nagyobb szervezeteknek nyújtja a jogosultságot az alkalmazások használatára. Az Office 2021 Professional Plus egyéni licenccel is elérhető az egyéni felhasználók számára.

Az Office 2021 Professional Plus egy erőteljes és kifinomult irodai szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a vállalati felhasználók számára a hatékony munkavégzést. Az alkalmazások és funkcionalitások sokoldalúak és professzionálisak, és a szoftvercsomag könnyen integrálható a vállalati munkakörnyezetbe. A továbbfejlesztett együttműködési funkciók, a biztonság és az adatvédelem kiemelt figyelmet kapnak, hogy a felhasználók biztonságban tudják az érzékeny információkat és a vállalati adatokat. Az Office 2021 Professional Plus a vállalati felhasználók számára ideális választás az irodai munka hatékonyabbá tételére.

A tesztben bemutatott Office 2021 Professional Plus megvásárolható a SzoftverPremium.hu webáriházában. Aki viszont egyben szeretné beszerezni a Windows 11-et az Office-szal, az csomagként is megveheti kedvezményesen.

(X)

ÉRTÉKELÉS
Funkcionalitás
97 %
Kezelőfelület
96 %
Grafikus felület
93 %
Minőség
97 %
Ár-érték arány
98 %
Előző cikk[TESZT][PC] Microsoft Windows 11 Professional – olcsón, minőséget: hivatalos Microsoft licenszek a SzoftverPremium.hu-tól
Következő cikkWorld of Warcraft: Dragonflight végigjátszás – YouTube live stream S01E01
teszt-pc-microsoft-office-2021-professional-plus-minoseg-remek-aron-hivatalos-microsoft-licenszek-a-szoftverpremium-hu-tolAz Office 2021 Professional Plus egy erőteljes és kifinomult irodai szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a vállalati felhasználók számára a hatékony munkavégzést. Az alkalmazások és funkcionalitások sokoldalúak és professzionálisak, és a szoftvercsomag könnyen integrálható a vállalati munkakörnyezetbe. A továbbfejlesztett együttműködési funkciók, a biztonság és az adatvédelem kiemelt figyelmet kapnak, hogy a felhasználók biztonságban tudják az érzékeny információkat és a vállalati adatokat. Az Office 2021 Professional Plus a vállalati felhasználók számára ideális választás az irodai munka hatékonyabbá tételére. A termék megvásárolgató a SzoftverPremium.hu oldalán.