TechAddikt Tesztek PC felhasználói szoftver teszt Microsoft Windows 11 Professional – olcsón, minőséget: hivatalos Microsoft licenszek a...

[TESZT][PC] Microsoft Windows 11 Professional – olcsón, minőséget: hivatalos Microsoft licenszek a SzoftverPremium.hu-tól

Talán Magyarország legolcsóbb és egyben leggyorsabb szolgáltatása a SzoftverPremium.hu-nál keresendő, amennyiben Microsoft termékeket szeretnénk instant beszerezni. Szinte minden elérhető, ami a Microsoft felhasználói szegmensébe tarozik. Cikkünkben a Windows 11 Professional-t mutatjuk be olvasóinknak – ez a szoftver természetesen szintén megtalálható a SzoftverPremium.hu ajánlatában.

Mint tudjuk, a Microsoft Windows az egyik legelterjedtebb operációs rendszer a világon, és az új Windows 11 Professional az egyik legfrissebb verziója ennek az OS-nak. A Windows 11 Professional-t a Microsoft fejlesztette ki alapvetően vállalati felhasználók számára, és célja, hogy hatékonyabb és biztonságosabb munkakörnyezetet nyújtson. Ebben a cikkben részletesen áttekintjük a Windows 11 Professional legfontosabb jellemzőit és újdonságait.

Felhasználói felület és dizájn

Az első dolog, amit észreveszünk a Windows 11 Professional-ben, a frissített felhasználói felület és a modern dizájn. A Start menü most már középre van igazítva, és az ablakok kezelése egyszerűbb lett a felhasználóknak. Az új Start menü csempék és ikonok kombinációját használja, amelyek testreszabhatóak, és lehetővé teszik a gyors hozzáférést a legfontosabb alkalmazásokhoz.

Teljesítmény és sebesség

A Windows 11 Professional megújult teljesítményt és sebességet kínál. Az operációs rendszer újabb processzorokra és több magra optimalizált, ami felgyorsítja a munkafolyamatokat és zökkenőmentesebbé teszi a multitaskingot. Az alkalmazások gyorsabban indulnak, és az általános rendszerreakciók is gyorsabbak lettek.

Gaming funkciók

A Windows 11 Professional kiemelt figyelmet fordít a játékosokra is. Az új verzió támogatja a DirectX 12 Ultimate-t, ami magasabb képminőséget és valósághűbb játékélményt eredményez. A játékok gyorsabban és simábban futnak, és az új beépített Xbox alkalmazás segítségével könnyedén csatlakozhatsz barátaiddal és közösségekkel.

Biztonság és adatvédelem

Az adatvédelem és a biztonság kiemelt fontosságú a vállalati felhasználók számára. A Windows 11 Professional több új biztonsági funkciót vezet be, mint például a beépített BitLocker adattitkosítás és az új Windows Hello arcfelismerési rendszer. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan bejelentkezhess az operációs rendszerbe arcfelismerés segítségével.

Alkalmazások és kompatibilitás

A Windows 11 Professional továbbra is támogatja a meglévő Windows 10 alkalmazásokat, és lehetővé teszi a problémamentes frissítést. Emellett az operációs rendszer új alkalmazásokat is bemutat, amelyek optimalizáltak a Windows 11-hez és a frissített felhasználói felülethez.

Egyéb funkciók

A Windows 11 Professional több egyéb új funkciót is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát. Ide tartoznak az új virtuális asztalok, amelyek lehetővé teszik az alkalmazások csoportosítását és a munkaterületek rendezését. Az operációs rendszer emellett bevezeti a Snap Layout és a Snap Groups funkciókat is, amelyek segítségével könnyedén szervezheted az ablakokat és az alkalmazásokat a képernyőn.

A Microsoft Windows 11 Professional az egyik legfejlettebb operációs rendszer a vállalati felhasználók számára. Az új felhasználói felület és dizájn modern és könnyen használhatóvé teszi az operációs rendszert. A teljesítmény és sebesség javulása, valamint a beépített biztonsági funkciók és az adatvédelem fokozása szintén kiemelkedő előnyei a Windows 11 Professional-nak. Ez az operációs rendszer ideális választás azoknak, akik hatékonyabb és biztonságosabb munkakörnyezetet szeretnének teremteni.

A tesztben bemutatott Windows 11 Professional megvásárolható a SzoftverPremium.hu webáriházában. Aki viszont egyben szeretné beszerezni a Windows 11-et az Office-szal, az csomagként is megveheti, jelentős kedvezménnyel.

(X)

ÉRTÉKELÉS
Funkcionalitás
98 %
Kezelőfelület
96 %
Grafikus felület
95 %
Minőség
97 %
Ár-érték arány
97 %
Előző cikkElektromos autókra is optimalizálta teljes gumiabroncs-termékpalettáját a Continental
Következő cikk[TESZT][PC] Microsoft Office 2021 Professional Plus – minőség, remek áron: hivatalos Microsoft licenszek a SzoftverPremium.hu-tól
teszt-pc-microsoft-windows-11-professional-olcson-minoseget-hivatalos-microsoft-licenszek-a-szoftverpremium-hu-tolA Microsoft Windows 11 Professional az egyik legfejlettebb operációs rendszer a vállalati felhasználók számára. Az új felhasználói felület és dizájn modern és könnyen használhatóvé teszi az operációs rendszert. A teljesítmény és sebesség javulása, valamint a beépített biztonsági funkciók és az adatvédelem fokozása szintén kiemelkedő előnyei a Windows 11 Professional-nak. Ez az operációs rendszer ideális választás azoknak, akik hatékonyabb és biztonságosabb munkakörnyezetet szeretnének teremteni. A termék megrendelhető a SzoftverPremium.hu weboldalán.