TechAddikt Tesztek TaoTronics TaoTronics TT-BH20 – minden igényhez tud igazodni

[TESZT] TaoTronics TT-BH20 – minden igényhez tud igazodni

Viszonylag új és ismeretlen márka (még) Magyarországon a kínai TaoTronics. Ez nem baj, sőt: örülünk, hogy a Techaddikt.hu hasábjain népszerűsíthetjük a gyártó termékeit, megismertethetjük azokat olvasóinkkal. Most a TaoTronics TT-BH20 kerül terítékre – teszt.

Nyilván sokunknak fontos, hogy megfelelő (és egyben remek) ár-érték arányú fejhallgatót szerezhessünk be. A TaoTronics TT-BH20 egyesíti mindazt, amit egy alsó-középkategóriás terméktől elvárunk: jó a minőség, jó a komfort, és persze vállalható árazással bír.

A TaoTronics TT-BH20 hangminősége jó, hallottunk már sokkal jobbat, tisztábbat, dinamikusabbat. Mégis hétköznapi felhasználáshoz ideális, persze nem professzionális szintekben gondolkodva; notebookhoz, tévézéshez, zenehallgatáshoz is optimális lehet. Mindazok megtalálhatják számításukat a termékkel, akiknek nem élvez elsőszámú prioritást a highfidelity hangzás.

Elfogadható mértezést kapott a TaoTronics TT-BH20, közepesen nagy, nem bántóan nehéz viselni. Tehát a súly is jól el lett találva, amolyan arany középutat képvisel, a fülpárnák közepes tömöttségek és puhák. Ugyanakkor fitnesshez, futáshoz nem kimondottan ajánlott, ugyanis viszonylag gyenge áttartása van a gejlhallgatónak, ezért könnyen lepottyanhat aktivitás gyakorlása közben.

Mivel a TaoTronics TT-BH20 Bluetooth 4.0 csatlakozással bír, ezért nagyjából az első dolgunk az volt, hogy párosítsuk mobileszközzel, majd laptoppal a fejhallgatót. Ez némi időt igényelt, ugyanis a szinkront hol maga a fejhallgató, hol pedig a kiválasztott mobilfelület nem találta el rendesen. Végül sikerrel jártunk, és tetszetős végeredmény született. Losless hangminőséggel, minimális latencyvel.

A TaoTronics TT-BH20 fejlhallgató több funkcióval is rendelkezik, mely által a felhasználás mikéntje még egyszerűbb lehet. Zenehallgatásnál például könnyedén léptethetünk a trackek közt, valamint a hangerőt is állíthatjuk dedikált gomb segítségével.

Beépített akkumulátorral is rendelkezik a TaoTronics TT-BH20. Teljes töltöttséget úgy 3 óra alatt sikerült elérnünk, majd közel 5 órás használat után merült le teljesen a készülék.

TaoTronics TT-BH20 specifikációk

Típus: Bluetooth vezetéknélküli fejhallgató

Bluetooth verzió: 4.0

Rendelkezésre állási idő 1 töltéssel: 4.8 óra

Töltési idő: 2.9 óra

Hatótáv: 12 méter