TechAddikt Tesztek TaoTronics TaoTronics TT-DL16 Metal Desk Lamp – mindennapok kiegészítője

[TESZT] TaoTronics TT-DL16 Metal Desk Lamp – mindennapok kiegészítője

Rendhagyó módon LED asztali lámpa teszttel jelentkezünk a Techaddikt.hu hasábjain. Alapvetően annyira nem is (lesz) rendhagyó, hiszen a lehető legtöbb kategória felé nyitottunk, és nyitunk is a jövőben.

Nyilván fontos kritérium, hogy a munkakörnyezetünk – akár irodai, akár home office jellegű – napi szintű megfelelő megvilágítást kapjon akár nappal, akár az esti-éjszakai időszakban. A TaoTronics TT-DL16 stílusos, fém asztali lámpa remek választás lehet azoknak, akik ugyan invesztálnak a projektbe, de aztán pár hónap alatt remekül megtérül a befektetés – ami a villanyszámlát illeti.

A TaoTronics TT-DL16 egy sokoldalú, multifunkcionális LED desktop lámpa, ennek megfelelően számtalan variációban lehet munkára fogni. Amellett, hogy tökéletes és erőteljes LED-fényt biztosít, 5 fényhatás és 5 fényerősségi szint közül lehet választani a használat során.

Fényhatás tekintetében is remek helyezést adunk a TaoTronics TT-DL16-nak, ugyanis a legfontosabb árnyalatokat képes megjeleníteni, így a legtöbb helyzethez tökélyre csiszoltan képes alkalmazkodni. Mindehhez 5 színmelegség is tartozik, 2700-3000K meleg, 3000-3500K lágy fehér, 4000-4500 természetes, 5000-5500K szintén természetes, valamint 6000-6500K hideg fényt állíthatunk be, egymástól függetlenül.

Ha épp este/éjszaka dolgoznánk vele, beállíthatunk éjszakai, még szemkímélőbb fényt, miközben egy 60 perces timer (időzítő) áll rendelkezésünkre.

Természetesen mobileszközünket is tölthetjük a TaoTronics TT-DL16 segítségével. Ehhez egy 5V/2A kimeneti tartománnyal rendelkező Smart USB aljzat áll rendelkezésre, ami szintén kimondottan praktikussá teszi a TaoTronics TT-DL16-ot.

A szemek egészségének megőrzése érdekében az akrilfény irányítópanelje oldalra szórja a fényt, így az alapjaiban nem fogja vakítani a felhasználót. A fejet ráadásul mozgathatjuk, így nincs olyan szituáció szinte, amelyben ne lehetne jól használni a TaoTronics TT-DL16 modellt.

TaoTronics TT-DL16 specifikációk

Lámpa típus: asztali lámpa

Technológia: LED

Ház anyaga: fém

Izzók száma: 2 db

Izzó maximum teljesítménye: 12 W

Méretek: 170x440x110 mm