TechAddikt Hardver Thermaltake Thermaltake EXPO 2022: a Thermaltake belép a DDR5-korszakba a TOUGHRAM RC DDR5...

Thermaltake EXPO 2022: a Thermaltake belép a DDR5-korszakba a TOUGHRAM RC DDR5 memóriával

A Thermaltake bejelentette a TOUGHRAM RC DDR5 memóriamoduljainak megjelenését a 2022. évi Thermaltake EXPO januári virtuális kiállításon.

A Thermaltake RAM termékcsaládja a lehetőségek széles skáláját fedi le, a DDR4 2400 MHz-től kezdve a magasabb, akár 5600 MHz-es frekvenciáig a DDR5 moduljaink esetében, ami jól tükrözi, hogy a Thermaltake továbbra is arra törekszik, hogy a legjobb termékekkel szolgálja ki a felhasználói igényeket. Ezúttal a legújabb TOUGHRAM RC DDR5 memóriával, a Thermaltake hivatalosan is új fejezetet nyit és belép a DDR5 új generációjának korszakába.

A Thermaltake RAM portfóliójának első DDR5 memóriakészleteként a TOUGHRAM RC DDR5 memória 4800, 5200 és 5600 MHz-es frekvenciákkal érkezik, így nagyobb sebességet és jobb teljesítményt biztosít, mint az előző generáció. A megduplázott memóriabank-architektúrával az új TOUGHRAM RC DDR5 javítja a hozzáférést és késleltetés nélkül biztosít nagyobb kapacitást, ezzel vezető szerepet töltve be a következő generációs memóriák esetében. Mindemellett a legújabb A TOUGHRAM RC DDR5 memória kompatibilis a Thermaltake CPU és memória AIO hűtéseivel, mint például a Floe RC és a Floe RC Ultra sorozattal, ami kiemelkedő rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a számítógépeik egyszerű testre szabásához. 

A TOUGHRAM RC DDR5 memóriakészlet várhatóan 2022 első negyedévének végén kerül a boltok polcaira. A DDR5 RGB memóriánk – TOUGHRAM XG RGB ezt követően fognak megjelenni. Ha többet szeretnél megtudni, kérjük kövesd a 2022. januári Thermaltake EXPO elő közvetítéseit.

Előző cikkThermaltake EXPO 2022: a Thermaltake új, egyedi folyadékhűtő termékeket mutat be
Következő cikkA konnektivitás csúcsát képviseli a vadonatúj Lexus NX