TechAddikt Hardver Thermaltake Thermaltake Riing Plus 12 LED LED RGB vízhűtésre szerelhető TT Premium Edition...

Thermaltake Riing Plus 12 LED LED RGB vízhűtésre szerelhető TT Premium Edition ventilátor – modderek kedvence lehet

A Thermaltake bejelentette a CaseMOD piacra szánt technológiáját, mely egyesíti a lenyűgöző LED világítást az élvonalbeli technológiával, amely extravagáns kinézete hoz a számítógéphűtés világába.

A Thermaltake Riing Plus 12 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition 120mm nagynyomású ventilátor, szabadalmaztatott 16.8 millió szín megjelenítésére képes LED-ekkel és 12 külön vezérelhető diódával. A Riing Plus 12 RGB lapátjai nagynyomású levegőt állítanak elő, hidraulikus csapágyazással és a Riing Plus RGB szoftvernek köszönhetően a digitális vezérlőelektronikával precízen szabályozható.

A szoftver beállítási lehetőségei között megtaláljuk a LED-ek egyenkénti vezérlését, számos előre programozott világítási típust, mint a hullámzás, vagy a körbefutó RGB fények. A világítást akár szinkronizálhatjuk a zenéhez is, így a szoftver a zene ritmusával megegyezően fogja azt beállítani. Természetesen nem hiányoznak a szokásos funkciók sem, mint a színpalettáról történő választás, fényerő-, ventilátor sebességének szabályzása, PWM mód és a CPU hőmérséklet figyelés. A Thermaltake Riing Plus 12 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition-nel könnyen az egész házat egyedi színűvé is varázsolhatjuk.

A Thermaltake Riing Plus 12 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition 120mm-es magas levegőnyomású ventilátorok már előrendelhetők TT Premium.com weboldalon, valamint a kiskereskedelmi áruházak polcain várhatóan február elején jelennek meg.

Szólj hozzá!