TechAddikt Hardver Thermaltake Thermaltake Shock XT 7.1 és Shock XT gaming headset

Thermaltake Shock XT 7.1 és Shock XT gaming headset

A Thermaltake bemutatta a Shock XT 7.1 és Shock XT gaming fejhallgatók érkezését.

A Shock XT 7.1 gaming fejhallgató egy könnyű formatervezésű gaming eszköz, hosszútávú kényelmet biztosít játék közben is. A túlméretezett, 50 mm-es meghajtók támogatják a 7.1 prémium virtuális térhatást, amelyek minimalizálják a torzítást, miközben tiszta és pontos hangot hoznak létre mind alacsony, mind pedig magas frekvenciákon a 20Hz – 20Khz-ig terjedő skálán. 

A fülhallgató fejlett USB audió vezérlővel, 7.1-es virtuális térhatással és beépített digitális jelerősítő (DSP) hangkártyával rendelkezik, amely egyaránt kihat a fejhallgató hangjára és a mikrofon működésére is. A vezérlőn beállíthatod a 7.1-et virtuális térhangzást, kedved szerint változtathatsz az előre beállított EQ profilok között, ráadásul a hangerőt és mikrofon némítását is kezelheted játék közben is. 

A kényelmes párnázású fülkagylók összehajthatók, így könnyedén magaddal viheted LAN rendezvényekre is. Ha pedig nincs a mikrofonra szükséged, csak hajtsd fel és folytasd zavartalanul kedvenc játékaidat. Használható több platformon is, így mind a PC-s, a konzolos, a mobilos és a VR felhasználók egyaránt használhatják a fejhallgatót korlátok nélkül. A 8 fázisú fejpántnak köszönhetően pedig minden fejmérethez könnyedén igazodik.