TechAddikt Hardver Thermaltake Thermaltake TOUGHRAM DDR4 és frissített TOUGHRAM DDR4 hófehér verziós memóriakittek

Thermaltake TOUGHRAM DDR4 és frissített TOUGHRAM DDR4 hófehér verziós memóriakittek

A Thermaltake bejelentette a TOUGHRAM DDR4 memória sorozat megnövelt – 4 400MHz, 4266MHz, 4000MHz, 3600MHz és 3200MHz 16GB (2x8GB) – frekvenciával érkező moduljainak elérhetőségét fekete és fehér változatokban, illetve az új TOUGHRAM RGB DDR4 hófehér kiadású memóriakészletet, amely szintén megnövelt 4,400MHz, 4266MHz, 4000MHz 16GB (2 x 8GB) konfigurációkban lesz kapható. A TOUGHRAM RGB DDR4 memóriák egyaránt támogatják mind az Intel, mind az AMD platformokat.

A Thermaltake újszerű gondolkodásának köszönhetően megszületett az első nagy teljesítményű memória, a WaterRam folyadékhűtéses memória sorozat, amelyet a CES 2019-en mutattak be. A Thermaltake mostanra egy teljes memóriamodul kínálattal büszkélkedhet, amely magában foglalja a nagy frekvenciájú és mainstream memória modulokat 3000 MHz-től 4 400 MHz-ig. A Thermaltake továbbra is nagy hangsúlyt fektet az innovatív technológiák fejlesztésére.

A kifejezetten szilárd tulajdonságáról elnevezett TOUGHRAM RGB és RGB nélküli készletekben is kapható, valamint magas frekvenciával rendelkeznek. Az exkluzív TOUGHRAM szoftver segítségével a RAM-modulok valós idejű hőmérsékletének, frekvenciájának és teljesítményének figyelése is biztosított. A TOUGHRAM RGB DDR4 hófehér sorozatú memóriakészletek világítását a TOUGHRAM szoftver segítségével lehet vezérelni, amely szinkronizálható a TT RGB Plus kompatibilis alkatrészekkel, ezzel maximalizálva az RGB fényeffekteket egy élénk ökoszisztéma létrehozásához. 

A Thermaltake célja, hogy több nagy teljesítményű RAM megoldást biztosítson nem csak az RGB-szerelmeseknek, hanem a stílust és sebességet kereső gaming rajongóknak is. A szemet gyönyörködtető esztétikával tervezett TOUGHRAM DDR4 sorozatú memóriakészletek kiemelkedő felső merevítősávval és szálcsiszolt alumínium hűtőbordával rendelkeznek, amely szilárd érintkezést biztosít, a 10 rétegű nyák szerkezettel és 10μ arany érintkezőkkel pedig kompromisszumok nélküli sebességet, továbbá megbízhatóságot tesz lehetővé a maximális túlhajtás érdekében.