TechAddikt Hardver Samsung Új Samsung monitorok, mimimalista dizájnnal

Új Samsung monitorok, mimimalista dizájnnal

A Samsung a múlt héten Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon új monitorokat és SMART Signage TV-ket is bemutatott.

samsung_se390_techaddikt

Az élvonalbeli megoldások között található a legújabb hajlított képernyőjű és ultranagy felbontású (UHD) monitorok is, amelyek a páratlan technológiai fejlesztések és dizájn révén lenyűgöző vizuális élményt kínálnak.

Az SE790C, az SD590C és az SE510C minimalista dizájnja gondoskodik arról, hogy semmi se vonja el a figyelmet a hatékony munkavégzésről. A különféle funkciókkal ellátott készülékek mellett a Samsung UD970-es UHD monitora páratlan színhűséget, valamint részletes és nagy felbontású képet nyújt.

A Samsung bemutatta az RH55E jelű, második generációs, 55-colos SMART Signage televízióját is. A vékony kialakítás, a még jobb képminőség és a beépített tartalomkezelő rendszer (CMS) révén az RH55E személyre szabható reklámozási lehetőségeket kínál.

„A Samsung legújabb monitorai és SMART Signage televíziói új lehetőségeket teremtenek a lakossági fogyasztók, illetve a vállalati ügyfelek számára egyaránt, és olyan innovatív eszközöknek tekinthetők, amelyek segítenek az üzleti célok megvalósításában. A legújabb UHD készülékeink hihetetlenül éles képet jelenítenek meg, és használatukkal a szemünket is kevésbé erőltetjük meg. A szem görbületét követő ívelt képernyő még inkább csökkenti a szemfáradság kialakulását, és a monitort is nagyobbnak érzékeljük” – mondta dr. Piller Gábor, a Samsung Electronics Magyar Zrt. Vállalati Üzletágának vezetője.

Ívelt monitorok

A Samsung legújabb hajlított képernyőjű monitorainak megjelenésével a hajlított képernyő-technológia az otthon és az iroda központi elemévé lép elő. A szem természetes görbületének megfelelően hajlított képernyővel ellátott új monitorok használata kellemes élményt nyújt. A hajlított képernyőjű monitorok között találjuk a zászlóshajónak számító 34-hüvelykes, ultraszéles, 21:9-es képarányú SE790C-t, valamint a 27-hüvelykes SD590C-t és a 27-hüvelykes SE510C-t.

A díjnyertes SE790C optimális görbülettel, Ultra Wide Quad HD felbontással és kiváló kontrasztaránnyal érkezik. Azáltal, hogy az új fejlesztéseket a monitor munkahatékonyság-növelő és szórakoztató funkcióival ötvözték, a sík képernyős vagy a többi hajlított képernyőjű monitorhoz képest észrevehetően eltérő vizuális élményt nyújt. A TÜV Rheinland, a műszaki szolgáltatások vezető vállalata egy szigorú kiértékelési és hitelesítési folyamatot követően nemrég tüntette ki díjával az SE790C monitort annak szemet kímélő tulajdonságaiért. A hitelesítési folyamat a monitor színhűségét és egységességét, a széles betekintési szöget és a vibrálásmentes működést emelte ki.

Az igényes dizájnnal és a T-alakú talppal kiegészítve az SD590C és az SE510C hajlított képernyőjű monitorok is rendelkeznek a gazdag multimédiás tartalmak zökkenőmentes befogadásához tervezett modern szemkímélő üzemmóddal.

Modern UHD monitorok

A Samsung első professzionális UHD monitora, a 31,5-hüvelykes UD970 által nyújtott vizuális élmény elősegíti a kreativitást és hatékonyságot. Az UD970 készülék 99,5 százalékban képes megjeleníteni az Adobe RGB színteret, míg kettős szín üzemmódja rendkívül pontos színmegjelenítést biztosít. A legnagyobb pontossággal végrehajtott gyári beállítások, a professzionális kialakítás és a problémamentes, személyre szabható képernyőbeállítások tökéletes vizuális élményt nyújtanak.