TechAddikt Mobileszköz Asus Útravaló: ASUS VivoTab 8 igazán mobilis életmódhoz

Útravaló: ASUS VivoTab 8 igazán mobilis életmódhoz

Előadások, üzleti ebédek, partnertalálkozók és helyszínbejárások? Ha mindig tele a naptárunk, állandóan úton vagyunk és nem szeretünk laptopot cipelni, vagy nincs mindig egy asztal a terepen, ahová letelepedjünk, akkor megfelelő választás lehet egy Windows 8.1-es táblagép. Konkrétan az ASUS VivoTab 8 lehet a jó választás.

asus_vivo_tab_8_techaddikt

Az ASUS VivoTab 8 egy nyolchüvelykes, karcsú, egykezes használathoz szánt, könnyű táblagép. Elegáns, esztétikus megjelenésével és akár 8 órás akkumulátoros üzemidejével bármilyen üzleti vagy oktatási környezetben megállja a helyét, gond nélkül használhatod újratöltés nélkül egy egész napon át.

A többfeladatos teljesítményt biztosító Intel Atom processzornak köszönhetően gond nélkül futtathatjuk megszokott programjainkat a teljes értékű Windows 8.1-en, az érintéshez optimalizált Microsoft Office 365 programok – Word, Excel, PowerPoint és OneNote – segítségével elintézhetőek az irodai teendők, hasznos és szórakoztató alkalmazásokért pedig elég a Windows Store-ba ellátogatnunk. Az ASUS VivoTab 8 klasszikus fekete és fehér mellett elegáns arany és lila színekben is elérhető.