TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: 180 nap játékidő most egy Dreadwake mountot ér!

World of Warcraft: 180 nap játékidő most egy Dreadwake mountot ér!

Pár napja indított, friss promóciójával egy kifejezetten exkluzív mounttal kedveskedik hűséges játékosainak a Blizzard. A World of Warcraft-ben elérhetővé vált a Dreadwake mount, méghozzá relatíve egyszerűen.

Mondjuk annyira nem egyszerű a helyzet, mint hisszük. Tehát nem arról van szó, hogy a mondjuk a játékos, aki 400 napot a WoW-ba beleölt, kap egy mountot – tehát a „hűség” szó értelmezése új teret nyer esetünkben.

Arról van szó tehát, hogy ha vagyunk annyira elhívatottak, s persze anyagilag jól eleresztettek, hogy bevállaljunk fél évnyi, azaz 180 napnyi game time-ot, s feltöltjük előre az accountunkat, egy Dreadwake mount-ot kapunk grátisz.

A mount egyébként remekül néz ki, végeredményben egy repülő, sárkányszárnyas kalózhajó, 1 személynek. Tény, hogy exkluzív, bár a minap az Arathor-on nagyjából minden ötödik játékosnak ilyenje volt Stormwind főterén.

A Blizzardnak felted kérdésünkre, miszerint gamecarddal is érvényesíthető-e a mount, megtudtuk, hogy sajnos nem, kizárólag a banki átutalásos purchase-ek válthatják ki a rewardot.

Előző cikkIdén is lesz Fujitsu Fórum Münchenben – íme, egy kis ízelítő a várható programból
Következő cikkKvantum-számítástechnika, Fujitsu – amit érdemes tudniuk az IT-vezetőknek