TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft 7.2: Bloodthirsty War Wyrm, a warrior class mount és...

World of Warcraft 7.2: Bloodthirsty War Wyrm, a warrior class mount és questline

MEGOSZTÁS

Újabb hírmorzsa látott napvilágot a 7.2-es verziószámú World of Warcraft patch kapcsán: a PTR-en folyamatosan tesztelhetők az érkező class mountok. Elsőként a warrior-specifikus hátast, a Bloodthirsty War Wyrm-et mutatjuk be.

Alapvetően akkor kaphatjuk meg a class mountot, illetve akkor kezdhetünk a kapcsolódó questlánc lefolytatásába, amikor unlockoltuk a repülést Broken Isles kontinense felett, illetve kimaxoltuk a Broken Isles Pathfinder 2. részt is.

Iron Reins of the Bloodthirsty War Wyrm a teljes neve a warrior class hátasnak. A mount mindig az aktuálisan használt specializációhoz alkalmazza színtónusát: arms-nál vörös, fury-nál szürke, míg protnál bíbor.

Ahhoz, hogy megszerezzük a mouintot, teljesítenünk kell a Trial of Rage scenario-t, melyet Odyn-nál indíthatjuk. Különböző championokkal kell majd küzdenünk, valamint mini cutscene-ek is érkeznek minden egyes harc előtt.

A cikkhez a hátteret a World of Warcraft magyarországi forgalmazója, a Magnew biztosította.

World of Warcraft témájú cikkeink elkészítéséhez Acer Predator eszközöket használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, MyActionCam

Szólj hozzá!