TechAddikt Híradástechnika LG X-Boom hangrendszerek és vezeték nélküli hangprojektorok az LG Music Flow újdonságai közt

X-Boom hangrendszerek és vezeték nélküli hangprojektorok az LG Music Flow újdonságai közt

Az LG a 2016-os CES-en mutatja be legkorszerűbb hangprojektorait és hangrendszereit.

lg-x-boom-cm9960-techaddikt

Az LG Music Flow okoshangrendszer-portfólióba tartozó új készülékek kiemelkedő hangminőségükkel és reszponzív beállításaikkal teszik még nagyobb élménnyé az otthoni mozizást. Az LG a CES-en mutatja be az új X-Boom hangrendszereket is, amelyek új, izgalmas funkcióikkal az összejövetelek és partik tökéletes eszközei lehetnek.

Az LG új SH8, SH7 és SH6 hangprojektorai közül a vásárlók könnyen megtalálhatják az igényeiknek legmegfelelőbb készüléket. Karcsú és letisztult külsejükkel tökéletesen illenek bármely otthonba. A továbbfejlesztett, házimozi-rendszerekhez ideális SH8 és SH7 hangprojektorok vezeték nélküli mélysugárzói kiemelkedően gazdag basszus hangzást nyújtanak. Az SH6 a hat darab, különálló hangszórójával és innovatív, a mély hangokat hatékonyan kiemelő belső kialakításával tűnik ki, a kompakt készülék így erőteljes hangzást nyújt.

Az új LG hangprojektorokat egyszerűen, egyetlen gomb használatával be lehet állítani, így hihetetlenül könnyűvé válik a házimozi-rendszerek installálása, miközben az eszköz alapvető funkciói közvetlenül a tévé távirányítójáról is elérhetőek. A legújabb készülékek támogatják az ún. adaptív hangbeállítás (Adaptive Sound Control – ASC) funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy az eszközök automatikusan hozzáigazítsák a hangbeállításaikat az épp lejátszott médiatípushoz. Azzal, hogy a készülékek Bluetooth-on, Google Cast™-en és az LG Auto Music Playen keresztül is képesek kapcsolódni, rendkívül sokféle tartalom könnyű és egyszerű lejátszását teszik lehetővé. A wifi- és Bluetooth-csatlakozás révén pedig a felhasználók automatikusan válthatnak a különböző tartalmak és a legjobban működő kapcsolódási típusok között.

Azzal, hogy az LG hangprojektorai és Music Flow vezeték nélküli hangszórói gyors és kényelmes csatlakozást kínálnak, az okostelefonokról bármilyen tartalom lejátszható rajtuk. Az LG P7 és P5 hangszórók egyszerű Bluetooth-csatlakozási lehetősége olyan vezeték nélküli környezetet teremt, amely bárhol és bármikor kiváló hangzást nyújt.

Az LG három új X-Boom rendszert is bemutat a 2016-os CES kiállításon: két LG X-Boom Solo modellt (OM7560 és OM5560) és a CM9960-at. Az X-Boom modellek teljes körű szórakoztatóközpontként működnek és egyszerre nyújtanak erőteljes hangzást, valamint vezeték nélküli összekapcsolhatóságot. Mind a két X-Boom modellre jellemző, hogy egyetlen hangfala egész audiórendszert foglal magába, így tökéletes választást jelentenek partikra, nagyobb összejövetelekre.

Az X-Boom Sampler Creator funkciójával a felhasználók bármilyen, az okostelefonjukkal felvett hangot átküldhetnek a hangrendszerre a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, majd ezt a hangmintát a DJ a digitális keverőpulton egyetlen gombnyomással használhatja is.

Mindhárom készülék rendelkezik az egyedülálló Party Thruster funkcióval, amellyel fantasztikus, a lejátszott zenével tökéletesen összehangolt színes fényshowt rendezhetünk. Ez a látványos fényjáték és a kiemelkedő minőségű hangzás minden partit felejthetetlenné tesz.

A Music Flow sorozat óriási sikere jelentős szereplővé tette az LG-t a fogyasztói audiótermékek piacán” – mondta Brian Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Legújabb hangprojektoraink és X-Boom hangrendszereink kiváló lehetőséget nyújtanak az LG számára, hogy továbbfejlesztett audiotermékeivel a figyelem és érdeklődés középpontjába kerüljön a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vásárán.