TechAddikt Hardver Nintendo 2022 október végén jön a Bayonetta 3 Nintendo Switch-re

2022 október végén jön a Bayonetta 3 Nintendo Switch-re

Bayonetta hajmeresztő akciókkal és eltúlzott harcokkal tér vissza a Bayonetta 3 játékban, amely október 28-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az új Bayonetta 3 – Idén ősszel visszatér a boszorkány! (Nintendo Switch) előzetes bemutatja Bayonettát, új és visszatérő szövetségeseit, valamint a gonoszt, amellyel ezúttal szembe kell néznie.

Bayonetta sorozat harmadik részében a megállíthatatlan Umbra Boszorkánynak össze kell fognia néhány korábbról már ismerős arccal, a titokzatos Violával, valamint egy sereg egyéb Bayonettával, hogy gátat szabjanak az ember alkotta Homunculusok pusztításának.

A játékosok Bayonetta ördögi fegyvereivel és az erőteljes új Demon Masquerade képességével robbanthatják fel, tiporhatják el, és üthetik le ellenségeiket, izgalmas, extrém kombókat és démoni erőket használva. Ezek segítik Bayonetta – a legvadabb boszorkány – harcát egy olyan gonosz ellen, amely a káosz mélyére akarja taszítani az emberiséget.

A játék új előzetese további részleteket fed fel Bayonetta legújabb kalandjáról és néhány új szereplőről, akikkel találkozni fog:

• Bayonetták hada: Találkozz a Bayonetták igazán boszorkányos gyülekezetével, ahol mindegyik tag mesésebb, mint az előző, miközben Tokió utcáin, Kína hegyei közt, és ezeken túl harcolsz! Kalandjuk során a játékosok megtudhatják, hogy ez a titokzatos szövetség valóban képes-e megmenteni az emberiséget, és hogy milyen sors vár a Bayonetták csapatára.

• Aprítsd az ellenségeket Viola szerepében: Bayonettán kívül a játékosok Violát, a heves természetű boszorka-tanoncot is irányíthatják, aki kardjával és szeszélyes társával, a macskadémon Cheshire-rel szabadítja a poklot a Homunculusokra.

A játék különleges Trinity Masquerade Edition kiadása ugyancsak október 28-án jelenik meg. Ez a kiadás a Bayonetta 3 szépségeit és szörnyetegeit egy színes, 200 oldalas művészeti albumban mutatja be, a teljes Bayonetta-trilógiát pedig három exkluzív – minden játékhoz* különálló – címlappal jeleníti meg, amelyek együttesen egy lenyűgöző panorámaképet alkotnak. A Trinity Masquerade Edition kiadás részleteivel, valamint az előrendelésekkel kapcsolatos további információk a jövőben kerülnek bejelentésre.

Ráadásul szeptember 30-án az eredeti Bayonetta is önálló, dobozos kiadásként jelenik meg a Nintendo Switch konzolokra. A játékkal kapcsolatos további információk a jövőben kerülnek bejelentésre.

A Bayonetta 3 2022. október 28án jelenik meg. A tartalomban bővelkedő előzetes Bayonetta, új szövetséges, Viola mellett visszatérő és új barátokat és ellenségeket mutat be akció közben. A játék Trinity Masquerade Edition kiadása is október 28án lesz elérhető. Emellett szeptember 30– án az eredeti Bayonetta dobozos kiadása is megjelenik Nintendo Switch konzolra.

Előző cikkRejtőzködő energiavámpírok az IT-üzemeltetésben
Következő cikkMár nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony