TechAddikt Híradástechnika DJI A DJI megnyitja a világ első drón arénáját Dél-Koreában

A DJI megnyitja a világ első drón arénáját Dél-Koreában

A DJI, a világ vezető drón gyártója hamarosan megnyitja a világ első DJI Arénáját Koreában. A biztonság és az évezetes környezet garancia arra, hogy a betérők jól érezzék magukat, valamint megtanulják reptetni a drónjukat. A létesítmény előreláthatólag hamarosan megnyit.

dji-arena-del-korea-techaddikt

1395 m2 alapterületen, Yongin városában található majd a létesítmény, 49 kilométerre a fővárostól, Szöultól. Korábban arról szóltak a hírek, hogy még augusztusban megnyit az aréna, azonban semmi információ egyelőre. Mindegy, várakozunk, egész biztos, hogy megéri.

A beltéri környezet rengeteg biztonsági kiegészítővel lesz ellátva. Biztonsági hálók állnak majd rendelkezésre, valamint LED izzósoros pálya is lesz, ahol bárki tesztelheti majd a képességeit. LCD televíziókon keresztül lehet majd first person nézetben követni a versenyeket, de lesz szerviz szoba is, ahol sok töltőállomás és munkaasztal áll majd rendelkezésre.

„A DJI készen áll arra, hogy a légitechnológiát még rugalmasabbá és egyszerűbbé tegye, ami ahhoz elengedhetetlen, hogy bárki használhassa azt. A DJI Aréna egy remek példa erre” – fogalmazott Moon Tae-hyun, a DJI dél-koreai country menedzsere. „Bízunk abban, hogy egy biztonságos és örömteli környezetet teremtünk azok számára, akik nyitottak felfedezni új technológiákat első kézből, de várjuk azokat is, akik tapasztalt drónpilótaként csillogtathatják meg tudásukat. Persze azokat is szívesen fogadjuk, akik tanulni szeretnének. Mindenesetre a létesítmény elegendő teret fog nyújtani bárki számára, amikor például kinn mostoha időjárási körülményekkel szembesülnek” – tette hozzá.

A DJI Aréna nyitva áll majd egyéni, illetve csoportos látogatók számára egyaránt. Ugyanakkor céges eseményekhez is kifejezetten jó helyszín lehet, de egyértelműen a DJI New Pilot Experience eseménynek, és a hozzá kapcsolódó workshopoknak is kitűnő helyet biztosít.