TechAddikt Híradástechnika DJI A DJI Inspire 2 Los Angelesben is hódít

A DJI Inspire 2 Los Angelesben is hódít

A DJI a napokban mutatta be legújabb, repülésre kész repülő platformját, melyet professzionális filmkészítők számára tervezett. Természetesen a DJI Inspire 2 drónról van szó.

dji-inspire-2-hollywood-warner-bros-techaddikt

Egy élő akciójelenet keretein belül történt a sajtóesemény, konkrétan a Warner Bros. stúdióban, Hollywoodban. Egy klasszikus bankrablós üldözést és utcai lövöldözést szimuláltak, melyhez  kettő DJI Inspire 2 biztosította a forgatás hátterét élőben. Százötven vendéget hívtak meg az eseményre, ami végül olyan jól sikerült, hogy kitörő üdvrivalgást és tapsot kapott. Az akciójelenet során alapvetően a DJI Inspire 2 ActiveTrack, Spotlight Pro funkcióit helyezték előtérbe, valamint a dupla irányítás, illetve az élő HD adatátvitel is szerepet kapott.

Michael Perry, a DJI stratégiai kapcsolatok igazgatója párhuzamosan a DJI Phantom 4 Pro-t is bemutatta a nagyközönségnek, a DJI jelenleg legokosabb, legkreatívabb drónját a szegmensben. Az Inspire 2-vonal ezután következett, Paul Pan DJI termékmenedzser tálalásában. A meghívottak mindezek után meghallgathatták Claudio Miranda Oscar-díjas operatőr előadását a drónok filmes használatáról, kiemelve konkrét filmcímeket, mint például a Pi élete, az Oblivion, vagy a Tron.

További meglepetések is vártak a közönségre: a sajtótájékoztató után betekintést nyerhettek a DJI exkluzív filmjébe, a The Circle-be, melynek főszereplője Ryan Philippe és Noah Schanpp. A film érdekessége, hogy Inspire 2-vel készül, leginkább a dupla kontrolleres irányítás előnyeit megcsillogtatva – ez pedig kifejezetten kedvező opció a hollywoodi filmeseknek.