TechAddikt Hardver Fujitsu A Fujitsu legújabb üzleti szerver kínálata kétszintű SAP SD benchmark világrekordot állított...

A Fujitsu legújabb üzleti szerver kínálata kétszintű SAP SD benchmark világrekordot állított fel

A japán gyártó nemrégiben bemutatott Fujitsu Primequest 3800B szervere kivételes teljesítményt mutatott SAP környezetben kétszintű SD profillal, és az ehhez tartozó benchmark futtatásával Windows OS alatt.

Nem kevesebb ez, mint világrekord, és nyilvánvaló, hogy kiemelik a történések a 3800B erősségeit a SAP HANA irányú munkavégzés kapcsán. S persze mindenhol, ahol üzleti profillal, memóriaigényes applikációkkal zajlik a működés, felhasználás.

Az új Fujitsu Server Primequest 3800B a legújabb Intel Xeon CPU-val lett felszerelve (felskálázható egészen 28 magig processzoronként), valamint a jelenleg elérhető leggyorsabb DDR4 memóriamodulok is rendelkezésre állnak, akár 12TB teljes kapacitással. Mindez lehetővé teszi, hogy a Fujitsu Server Primequest 3800B teljesítménye révén ideális legyen valós idejű analitikák készítéséhez, valamint összetett üzleti alkalmazások futtatásához. A rendszer teljesítményének bizonyítéka tehát az az új világrekord, amely még különlegesebbé és egyedibbé teszi a nyoc socketes Primequest 3800B-t.

Ráadásul a Primequest 3800B rendkívül költséghatékony is, ahhoz képest, hogy milyen kivételes teljesítményt nyújt. S ez még nem minden: az eszköz remekbeszabott energiahatékonysága elősegíti, hogy a vállalati üzemeltetés kimondottan költségkímélő lehessen.

A Primequest 3800B kifejezetten egyszerű kezelhetőséget garantál. Egyebek mellett szimpla online firmware frissítés is elérhető, mely révén még egyszerűbbel válik a felhasználás.

Fentiek tekintetében a Primequest 3800B egy olyan eszköz, amelyet minden vállalatnak érdemes beszerezni költséghatékonysága, és rendkívüli teljesítménye végett.

 

Szólj hozzá!