TechAddikt Hardver Fujitsu A Fujitsu rugalmas, fogyasztásalapú uSCALE szolgáltatással segíti a COVID utáni átalakulást

A Fujitsu rugalmas, fogyasztásalapú uSCALE szolgáltatással segíti a COVID utáni átalakulást

A Fujitsu bejelentette, hogy már széles körben elérhető a használatalapú fizetést kínáló, helyben igénybe vehető uSCALE szolgáltatása, amellyel a Covid19-világjárvány után működésük átalakítására készülő vállalatok rendkívüli igényeire reagál. 

A Fujitsu uSCALE több terület legjavát nyújtja felhasználóinak. Induló költség nélkül biztosít azonnali hozzáférést az ügyfeleknek a legújabb felső kategóriás infrastruktúra-technológiához, lehetővé teszi a rugalmas fel- és lefelé skálázást, attól függően, hogy jól mennek a dolgok, vagy éppen további lassulás várható. Az általa megtestesített, erősen ügyfélközpontú szemléletnek köszönhetően a vállalatok használat szerint fizethetnek a technológiáért. 

A világjárvány felerősítette az üzleti működés és a szolgáltatások átalakítása iránti igényt, ugyanakkor a vállalatok a megszokottnál kevésbé szívesen verik magukat költségekbe. A Fujitsu uSCALE mérhető, átlátható költségszerkezetű, üzleti igényekhez igazodó, tőkeköltségtől mentes, skálázható helyszíni IT-erőforrásokkal támogatja az átalakulást, és a szükséges gyors tempót és agilitást is biztosítja a válságra reagáló vállalatok számára. Kockázatmentes átállást kínál azokra a hibrid IT-környezetekre, amelyeket számos szervezet éppen jelenleg épít ki ellenállóképessége, agilitása és rugalmassága növelésére. 

A Fujitsu aktívan keresi az együttműködést azokkal a SELECT partnerekkel, akik szívesen illesztenék be a uSCALE konstrukciót a végfelhasználóknak nyújtott, saját fogyasztásalapú szolgáltatásaik közé. A Harbor Solutions szolgáltatóvállalat például a Fujitsu uSCALE segítségével valósította meg a mentési, katasztrófa utáni visszaállítási és objektumtárolási folyamataihoz szükséges digitális átalakulást. A Harbor Solutions által igénybe vett uSCALE fogyasztási modell működési költséggé (OPEX) alakítja a tőkeköltséget (CAPEX), és bővíthető adatközponti kapacitással igazodik az adatfeldolgozási igények változásaihoz. 

A Fujitsu uSCALE szolgáltatás- és terméksemleges megoldás. A Fujitsu és technológiai partnerei adatközponti termékei és szolgálatásai rugalmasan együttműködnek más szállítók rendszereivel, kiaknázva a Fujitsu kiterjedt technológiai, értékesítési és szolgáltatási partner-ökoszisztémájának előnyeit.