TechAddikt Mobileszköz Nokia A Nokia 3-ra is érkezik az Android 9 Pie

A Nokia 3-ra is érkezik az Android 9 Pie

A Nokia tartja ígéretét, miszerint okostelefonjai egyre jobb és jobb felhasználó élményt biztosítanak, ezért a Nokia 3-ra is elindul az Android 9 Pie frissítés terjesztése.

A legújabb Android operációs rendszert futtató Nokia telefonok portfóliója ezzel még tovább bővül: összesen immár 19 Nokia készülék üzemel a Google a legfrissebb innovációival.

„A legfőbb célunk az volt, hogy az összes Nokia felhasználóhoz eljuttassuk a legújabb Android élményt az okostelefonjára, árkategóriától függetlenül” – mondta Juho Sarvikas, a HMD Global vezető termékmenedzsere. „Örömmel jelentem be, hogy mától az első generációs Nokia 3 okostelefonok is megkapják az Android 9 Pie frissítést. Ezzel a vásárlók a rendszerfrissítés kínálta új élmények mellett már a belépő kategóriában is számíthatnak a Google legújabb innovációira. Azt ígértük, hogy az okostelefonjaink egyre jobb és jobb felhasználó élményt biztosítanak és izgatottan várjuk, hogy be is váltsuk ezt az ígéretet.”

Az Android 9 Pie frissítéssel a Nokia 3 felhasználók mesterséges intelligencia támogatásával intézhetik mindennapi teendőiket, mellyel időt takaríthatnak meg. Továbbá a frissítés javítja az akkumulátor élettartamot, fényviszonyokhoz igazodva korrigálja a készülék fényerejét, kiszámítja a felhasználó következő lépését, illetőleg a Digitális jóllét alkalmazás segítségével minden eddiginél jobban átlátható a képernyő előtt töltött idő.

Az Android 9 Pie fő funkciói:

Kedvencek – Kiszűri a hasznos információkat a kedvenc alkalmazásaidból, hogy a lehető legkönnyebben hozzáférhetők legyenek, amikor szükséged van rájuk.

Adaptív akkumulátor –Felismeri a telefonhasználati mintákat, hogy a számodra fontos alkalmazásokra mindig legyen elég energia.

Adaptív fényerő – A telefon fényerejét a többi beállításból kiindulva automatikusan a saját preferenciádhoz igazítja.

Új rendszerirányítás – Egyetlen főgombbal elérhetőek a javasolt műveletek és a használat alapján személyre szabott előrejelzések (használatához a felhasználó engedélye szükséges).

Digitális jóllét – A tudatosabb felhasználás érdekében teljes képet ad a digitális szokásaidról – és olyan korlátokat állíthatsz be, amilyeneket szeretnél.