TechAddikt Hardver Thermaltake A Thermaltake bemutatta a Pacific sorozat legújabb csúcskategóriás folyadékhűtő alkatrészeit

A Thermaltake bemutatta a Pacific sorozat legújabb csúcskategóriás folyadékhűtő alkatrészeit

A Thermaltake számos várt folyadékhűtő alkatrészt mutatott be, az egyedi hűtési rendszerek csúcskategóriáját, amely a PC rajongók számára új szintet képez az erős és lenyűgöző vízhűtéses PC-k építésénél.

A CPU/VGA folyadékblokkoktól a pumpa/víztartály kombinációkig és radiátorokig a Thermaltake minden komponens számára egyedi folyadékhűtéses megoldást biztosít, amelyek csökkentik a rendszer hőmérsékletét és javítják a teljesítményt.

A Thermaltake egyedi vízhűtéses alkatrészeit szigorú hitelesítéssel állítják elő, hogy a legnagyobb megbízhatóságot és stabilitást tegyék lehetővé. Minden alkatrészt úgy terveztek, hogy a Thermaltake toronyházakkal kompatibilisek legyenek, ráadásul teljes mértékben támogatják a TT RGB PLUS szoftvert az élénk RGB világítás testreszabásához.

Pacific W7 Plus vízhűtő blokk bármilyen extrém CPU-t lehűt. A nikkelezett rézlemez és az optimalizált 0,15 mm-es nagy hatékonyságú mikrolemezek biztosítják az erős hűtési teljesítményt. A beépített érzékelő segít a hűtőfolyadék hőmérsékletének monitorozásában, a 12 külön-külön vezérelhető RGB LED-del pedig testre szabhatod az átlátszó áramlási kamra megvilágítását mesterműved befejezéséhez.

Az Pacific V-RX 5700 SE és V-RTX 2080 Ti SE VGA hűtőblokkok a legnépszerűbb grafikus kártyákhoz készültek, mint például a legújabb AMD® Radeon™ RX5700 sorozathoz és az NVIDIA® GeForce RTX ™ 2080 Ti grafikus kártyákhoz. Mindkét blokkot teljes átalakítással tervezték, ráadásul egy teljes hosszúságú alumínium hátlappal érkeznek, amely nagyban növeli a grafikus kártya hűtési teljesítményét. Az állítható LED-ek segítségével színes RGB fényeffekteket állíthatsz be. A gyárilag elhelyezett hővezető párnák megkönnyítik a telepítést.

Pacific PR32-D5 Plus pumpa/tartály kombináció D5 pumpája garantálja az erős folyadékáramlását, a hatalmas 400 ml-es tartály pedig kiváló minőségű PMMA anyagból készült. A felső részen elhelyezett 12 LED különféle RGB-világítási stílust kínál a tartály számára. 

Továbbá, az új rézalapú radiátorok – a Pacific CLD sorozat – 240 mm-től 480 mm-ig terjedő változatokban érhetők el. A kiváló minőségű réz- és az optimalizált 40 mm-es sárgaréz tartályok kiváló hőelvezetést eredményeznek, a kettős mikrolemezes kivitel pedig jelentősen javítja a hűtési hatékonyságot működés közben. A CLD hűtőn lévő standard menetekre bármilyen G1/4 hüvelykes fitting elhelyezhető, mint például a Pacific G1/4 PETG és a Thermaltake többi egyedi folyadékhűtés alkatrészének jelentős része.

A Thermatake LCS tanúsítvánnyal rendelkező termékek prémium minőségű alkatrészek teljes sorozatát jelentik, hogy elképesztő egyedi hűtésű számítógépet hozhass létre. Azok, akik nagy teljesítményű hűtési rendszert szeretnének építeni, vagy csatlakozni szeretnének a PC-ház modding közösségéhez, a Thermaltake teljes megoldásaival valóra válthatják álmaikat.