TechAddikt Hardver Acer Masszív technológiák az Acer CB2 sorozatú monitorokban

Masszív technológiák az Acer CB2 sorozatú monitorokban

Az Acer ma bejelentette CB342CKC és CB282K modelljeit.

Ez a két új, magas szintű specifikációkat felvonultató 4K monitor olyan felhasználóknak készült, akik magas színhűséget és vizualitást, elmosódásmentes képmegjelenítést és professzionális ergonómikus dizájnt keresnek.

IPS ZeroFrame 4K a professzionális képminőség jegyében

A professzionális színhűség s a képminőség az ismérve az Acer CB2 monitoroknak, köszönhetően a legfrissebb kijelző-technológiáknak. Az IPS ZeroFrame termékek 4K és HDR 1000 támogatással rendelkeznek: a ZeroFrame dizájn elősegíti, hogy a 4K UHD 16:9 3840×2160 felbontás a lehető legkitűnőbb vizuális élményt nyújthassa, mindezt négyszer jobb minőségben, mint egy hagyományos FHD kijelző.

Vesa DisplayHDR 400 a realisztikus kép- és színalkotásért

A Vesa DisplayHDR technológia mélyebb szintű feketeárnyalatokat és fehér kontrasztot nyújt, magasabb szintű képalkotást, megjelenítést biztosítva. Ennek köszönhetően a világosabb részletek magasabb felbontást nyernek, míg a sötétebb részek élethűbb árnyékhatással bírnak. Így minden színárnyalat ténylegesen olyan lesz, mint a valóságban.

Radeon Freesync és 1ms VRB a simább, elmosódásmentes játékélményért

A Radeon Freesync technológia az adott játék FPS rátáját korlátozhatja, és így nem kerül szinkronba a monitor képfrissítési értékével. Ez tönkreteheti a sima, elmosódásmentes játékélményt. Az Acer CB342CKC 1ms VRB (Virtual Response Boost) technológiát is kapott, melynek köszönhetően sokkal tisztább, sokkal elmosódásmentesebb lesz a végeredmény a gyorsabb mozgást modellező képmegjelenítésnél is.

A három az egyben konnektivitás egyszerűbb felhasználást biztosít, mellé professzionális, ergonomikus dizájn társul

Az Acer CB342CKC monitor szimpla felhasználást ígér, köszönhetően az USB 3.1 Type-C aljzatnak, melyen keresztül egyszerűen csatlakoztathatók az okostelefonok, táblagépek vagy laptopok, garantálva párhuzamosan az adatátvitelt, eszköz feltöltést egyetlen kábelen keresztül.

A burkolat rozsdamentes acél alapú. A monitorok teljesen egyszerűen mozgathatók, dönthetők, állítható a magasságuk – mindent úgy, ahogyan épp az adott pillanat megkívánja. A gyors szétszerelés lehetősége biztosítja, hogy a monitor könnyedén leválasztható legyen a talptól, és VESA támogatással a falra szerelhető legyen. Mindkét Acer CB2 monitor rendelkezik Acer Display Widget utility szoftverrel is; az osztható képrnyő-opció például sokoldalú, többrégiós felhasználást is lehetővé tesz. A felhasználók könnyedén és gyorsan választhatják a képernyő kettéosztását hotkey funkcióval a képernyőbeállítás-menüben, biztosítva ezzel a munkafelület letisztultságát és a lehető legjobb hatékonyságát.

Kényelem és biztonság

Az Acer CB2 sorozatú monitorok 178 fokos betekintési szöggel rendelkeznek, így a megjelenített színek tökéletesek lesznek bármely irányból nézve. Az Acer VisionCare még biztosítja a Flickerless, a BlueLightShield, a ComfyView opciókat is, az alacsony kisugárzású technológia pedig növeli a felhasználási komfortot, csökkentve a szemek fáradását még hosszabb munkaperiódusok esetén is.