TechAddikt Szoftver World of Warcraft A WoW Token április 21-étől elérhető Európában is

A WoW Token április 21-étől elérhető Európában is

Hivatalos: holnaptól, azaz 2015. április 21-étől a Blizzard elérhetővé teszi a WoW Token-t az EU realmeken is. Természetesen az árfolyamingadozás figyelemmel kísérhető lesz a https://wowtoken.info/ weboldalon keresztül.

token_exchange_gold_money_world_of_warcraft_techaddikt

WoW Token 20 EUR induló árral startol el. Akkor tanácsos ilyet vásárolni, ha szeretnénk legális úton aranyhoz jutni a World of Warcraft-ben. A megvásárolt tokent az aukciós házban lehet értékesíteni, azaz átváltani goldra.

Az aukciós házban megvásárolható 1 hónapos játékidő 35000 aranyról indít. Ez az összeg minden EU régióban egyforma lesz, és automatikusan fog változni a felmerülő igények szerint. Ezt a verziót akkor tanácsos igénybe venni, ha nem szeretnénk (vagy nem tudunk) valós pénzért játékidőt vásárolni, hanem a felhalmozott játékbeli aranyunkból várásolnánk legális úton játékidőt.

Kíváncsian várjuk a fejlemények előrehaladását, de úgy gondoljuk, az induló 35 ezer gold/hónap induló összeg – hasonlóan az USA régiókban tapasztaltakéhoz – ingadozni fog, jelentősen; sőt, az is megeshet, hogy lejjebb is mehet akár az árfolyam.