TechAddikt Hardver ADATA ADATA IDD362 ipari microSD kártya

ADATA IDD362 ipari microSD kártya

Az ADATA bejelentette az új ADATA IUDD362 microSD kártyát, amely kiváló minőségű SLC NAND Flash chipekkel rendelkezik, ezáltal tartósabb és élettartama is hosszabb.

Széles üzemi hőmérséklet-tartomány és kiváló tartósság

Az ADATA IUDD362 microSD kártya ideális a folyamatos működésű ipari rendszerek számára. Az SLC NAND Flash chipekkel ellátott IUDD362 jobb stabilitást, tartósságot és teljesítményt nyújt az MLC vagy a TLC NAND Flash-t használó társaival szemben. Továbbá az IUDD362-t úgy tervezték, hogy a -40°C és 85°C között terjedő széles üzemi hőmérséklet-tartományban is optimális teljesítményt biztosítson. Az IUDD362 microSD kártya 3 millió MTBF (a hibák között mért átlagos idő) minősített, a megbízhatóság érdekében.

Stabilitás, megbízhatóság, nyugalom

Az IUDD362 eléhető 1 GB, 2 GB, 4 GB és 8 GB kapacitással, akár 30/25/MB/s olvasási és írási sebességgel, valamint energiafogyasztása csupán 0,6 W. Ezek a tulajdonságok ideálisak ipari automatizálásra (pl. PLC), szállítási rendszerekre (pl. járműbe épített adatgyűjtők) és más, a microSD kártyákat támogató alkalmazások használatára. Az ipari alkalmazások által igényelt stabilitás biztosítása érdekében az IUDD362 számos technológiát támogat. Ezek közé tartozik a hibajavító kód (ECC) technológia, amely képes észlelni és kijavítani a hibákat az adatok integritásának, az önellenőrzésnek, az elemzésnek és a riportálási technológiának (SMART) biztosításának érdekében, ezáltal azonnal jelezve a hibákat és wear-leveling-et, lehetővé téve a NAND Flash blokkjainak használatát, idő előtti sérülését, ezzel meghosszabbítva élettartamát.