TechAddikt Hardver ADATA ADATA Premier One szériás UHS-II U3 microSD/SD és UHS-I microSD kártyák

ADATA Premier One szériás UHS-II U3 microSD/SD és UHS-I microSD kártyák

MEGOSZTÁS

Az ADATA bemutatta a Premier One nagy teljesítményű microSD és SD kártya sorozatot, melyek UHS-II U3 Class 10 és Premier UHS-I Class 10 minősítésűek.

A Premier ONE UHS-II U3 SDXC kártyák kiváló minőségű MLC flash technológiát használnak és olvasási sebességük elérheti a 290MB/s olvasási és 260MB/s írási sebességet. Akár 256GB kapacitással is elérhetőek. A Premier UHS-I microSDXC/SDHC Class 10 kártyák folyamatos olvasási sebessége 85MB/s lehet és elérhető akár 128GB kapacitással. A Premier ONE termékcsalád az adattárolás bővítésének számos lehetőségét kínálják, mindezt nagy teljesítménnyel és nagy fájlokhoz és az UHD 4K és 8K szabványon rögzített egyre nagyobb méretű fájlokhoz. A VR alkalmazások követelményeinek is megfelelnek. Az összes kártya -25°C és 85°C között működik.

Az elérhető leggyorsabb microSDXC/SDXC sebesség

Az UHS-II U3 osztályú 10 specifikációkhoz tervezett és tesztelve, a Premier ONE SDXC kártyák eléri a 290MB/s olvasási és 260MB/s írási sebességet. A microSDXC termékcsalád 275MB/s olvasási és 155MB/s írási sebességgel rendelkezik. Mind a microSD és az SD verziók támogatják a V90 video sebességet, vagy a 90MB/s raw videofelvételt, ami több mint elegendő sávszélesség a 4K, 8K és VR tartalmak rögzítéséhez. Az akciókamerák és a 360 fokba rögzítő applikációk is nagymértékben kihasználják a magas adatátviteli sebességet, ami lehetővé teszi a tömörítetlen felvételt késleltetés és pufferelés nélkül. Így a felbontás sem csökken.

MLC flash, robusztus felépítés, adatintegritás és nagy kapacitás

Az összes PREMIER ONE UHS-II U3 kártya kiváló minőségű 3D MLC flash chipeket használ a tartós és optimális teljesítmény érdekében. Támogatják az automatikus hibajavítást a jobb adatintegritásért, víz-, porálló, rázkódásbiztos és a Röntgensugárzásnak is ellenáll. A kártyák ezért alkalmasak kültéri tevékenységekhez, élő felvételekre és közvetítésekhez, valamint olyan szakemberek számára, akik hosszú távon utaznak és különböző környezetek várják őket. A vásárlók választhatnak a 64GB, 128GB és 256GB modellek közül, akiknek azonnali adattároló bővítésre van szükségük az iOS, Windows, Mac OS és Android alapú eszközöknél.

Tökéletes a Full HD tartalmakhoz

A Premier microSDXC / SDHC modellek 16 GB-os, 32 GB-os, 64 GB-os és 128 GB-os kapacitású kártyák érhetők el UHS-I Class 10 kártyákon, amelyek képesek 85 MB/s olvasásra és 25 MB/s írásra. Ezáltal azok nagyon alkalmasak a folyamatos jó minőségű Full HD 1080p felvételt, lejátszást és megosztást igénylő felhasználók számára.

Szólj hozzá!