TechAddikt Hardver ADATA ADATA XPG EMIX H20 gaming headset

ADATA XPG EMIX H20 gaming headset

Az ADATA bejelentette az XPG EMIX H20 gamer fejhallgatót.

A virtuális 7.1 térhatású hangzás, az 50 mm-es meghajtók és az RGB világítás révén az EMIX H20 új szintet kínál a gamereknek a még izgalmasabb játékélmény révén.

Továbbfejlesztett pontosság és hangélmény

A csatatéren a győzelemhez kulcsfontosságú a helyzetismeret. Enélkül az ellenségünk megszerezheti az előnyt és lecsaphatnak, amikor a legkevésbé számít rá. Az EMIX H20 virtuális 7.1-es térhatású hanggal segíti a felhasználókat, ami lehetővé teszi, hogy egyaránt meghallják barátaikat és ellenségeiket, legyenek azok előttük, akár mögöttük, így mindig megvédhetik magukat. A valósághű hangzású 50 mm-es meghajtókkal kombinálva az EMIX H20 kristálytiszta hangminőséget nyújt széles skálán, kiváló pontossággal és optimalizált basszussal a teljes hangterjedelem létrehozása érdekében.

Pehelykönnyű, állítható mikrofon és RGB világítás

A hangminőségen túl a kényelem is egy nagyszerű fejhallgató alapvető tulajdonsága, különösen azon gamereknek, akik órákig rutinszerűen harcolnak. Ezért az EMIX H20 fejhallgatónál a könnyű kialakításra törekedtek, amely nem terheli a felhasználók fülét a hosszú játékidő alatt. Ráadásul az EMIX H20 egy kényelmes, állítható mikrofonnal is fel van szerelve, amely biztosítja, hogy a felhasználók közvetlenül kommunikáljanak a csapattársakkal a lehető legnagyobb tisztasággal. A párbajok során lehetőség van a fülhallgató többszínű RGB világítás bekapcsolására, amely lenyűgöző hatást biztosít a vezérlőn keresztül, de természetesen hangerőszabályzó és mikrofon ki/be gombbal is rendelkezik.