TechAddikt Szoftver Játék Ajándék Heroes of the Storm skinek a Kaspersky Internet Security mellé

Ajándék Heroes of the Storm skinek a Kaspersky Internet Security mellé

A számítógépes játékokért rajongók a Kaspersky Lab és a Blizzard Entertainment különleges ajánlatát vehetik igénybe idén nyáron.

kaspersky_lab_heroes_of_the_storm_techaddikt

A Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 vagy a Kaspersky Total Security termék megvásárlásakor egy különleges ajándékkal is gazdagodnak, akár személyesen, akár az interneten keresztül történt a vétel. In-game tartalmat kapnak a Blizzard Entertainment Heroes of the Storm játékához: mégpedig Muradin Bronzebeard és Magni Muradin skint.

A Heroes of Blizzard egy ingyenesen játszható online játék egy sor ikonikus Blizzard karakterrel. Hősökből és gazemberekből álló csapatok a Blizzard játék univerzumaiból, többek között a Warcraft® -ból, a StarCraft® -ból és a Diablo®-ból vesznek részt egy gyors tempójú, változatos csatatereken folyó játékban.

A játékosok, akik megvásárolják a Kaspersky Lab biztonság termékeit, világszínvonalú védelem alatt állnak, amely hatástalanít mindenfajta kibertámadást, amellyel egy számítógép felhasználó találkozhat. A számítástechnikai bűnözés ma már nem csak a bankszámlánk jelszavának eltulajdonításából, vagy idegesítő spamüzenetek küldözgetéséből áll. Manapság komoly veszély leselkedik a játékosokra is. A Kaspersky Lab jelenleg több mint 4 millió különböző rosszindulatú programot tart nyilván, amelyeknek kifejezetten a játékosok a célpontjai. Ezért a játékosoknak is gondoskodniuk kell a potenciális fenyegetések elleni védelemről.

“A Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 és a Kaspersky Total Security ismeri a játékosok igényeit,” mondta Peter Aleshkin, a Kaspersky Lab feltörekvő piacokkal foglalkozó fogyasztói marketingmenedzsere.“ Felszerelték őket egy speciális ’Game Mode’ funkcióval, amely aktív állapotban alig terheli le a rendszer erőforrásait, és amint a játék elindul, kikapcsolja az értesítéseket is.

A Heroes of the Storm-ra vonatkozó különleges ajánlat júliustól augusztusig érvényes Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, Törökországban, Kelet-Európában, Fehéroroszországban, Ukrajnában és Moldovában.

További információ: http://me.kaspersky.com/en/Heroes-Of-The-Storm.