TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft WoD PTR 6.2.1: repülés és zsoldoshadsereg

World of Warcraft WoD PTR 6.2.1: repülés és zsoldoshadsereg

Új mini-patch jelent meg a World of Warcraft PTR-on. Lassan vége a várakozásnak és meghódíthatjuk Draenor egét repülő hátasainkon, persze csak akkor, ha megszereztük a Draenor Pathfinder achievementet.

wow_wod_6_2_1_repules_draenor_techaddikt

Ezen felül egy új PvP-rendszer is bevezetésre kerül: az úgynevezett zsoldos rendszer – derült ki a worldofwarcraft.hu írásából.

Repülés

Mostantól repülhet Draenoron bárki, aki teljesítette bármelyik karakterével a Draenor Pathfinder achievementet. A tesztelés érdekében azok a karakterek, akiknek ez nincs meg, a PTR-en megvásárolhatják a „Tome of Rapid Pathfinding” nevű tárgyat Flaskataurtól. Az NPC a garrisonban található.

Zsoldosok (hamarosan)

A játékosok ezentúl csatlakozhatnak az ellenséges frakcióhoz PvP-ben, mint zsoldosok. Ez különösen hasznos, ha a saját frakciódban túl hosszú a várakozási idő Ashranba vagy random BG-be. Ahhoz, hogy valaki zsoldosnak álljon, meg kell látogatnia az ellenséges frakció képviselőjét Stormshieldben vagy Warspearben. Itt aztán feljelentkezhet Ashranra vagy random BG-re, mint az ellenséges frakció játékosa. A játékosok faja megváltozik egy megfelelő ellentétes frakcióból való fajra. Miközben zsoldosként harcolunk, ugyanúgy kapunk jutalmakat, mintha a saját frakciónkért harcolnánk.

  • Update: A fajunk TELJESEN megváltozik, amikor zsoldosként harcolsz. Ez befolyásolja a fajod speciális képességeit is.
  • Update 2: Csak az a fél jelentkezhet zsoldosnak, amelyiknél nagyon hosszú ideig kell várni, hogy behívjon a BG vagy Ashran.

Highmaul rare vadászat

Bár a patch notesban nem említik, Highmaulnak ezentúl lesz egy nem-instance-olt verziója, ahol sok ogrén kívül rareket is találhatunk. Ezek garrison resource-on kívül különbözőnon-combatpeteketdobnak. Sőt, ha valaki a 6.2 óta felhúzott egy Mage Towert/Spirit Lodge-ot, az ezentúl itt is beszerezheti az Ogre Waystone-t. Továbbá akik esetleg még nem húzták fel a reput a Steamwheedle Preservation Society-val, azok Gorian Artifact Fragmenteket is gyűjthetnek itt.

World of Warcraft kapcsolódású cikkeinkhez az ASUS ROG GR8 gaming asztali PC-je nyújt hathatós segítséget. Vonatkozó tesztünk: http://www.techaddikt.hu/teszt-asus-rog-gr8-konzolborbe-bujtatott-asztali-gamer-pc/