TechAddikt Mobileszköz LG Android 6.0 Marshmallow frissítések az LG G4 készülékeken

Android 6.0 Marshmallow frissítések az LG G4 készülékeken

Az LG G4 okostelefonja az első készülék a világon, mely frissíthető az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerre. A vállalat mindent megtesz azért, hogy az új rendszer minél előbb elérhetővé váljon a csúcskészülék tulajdonosok számára. A Marshmallow operációs rendszer az év utolsó negyedévében érkezik Magyarországra is.

lg-g4-android-marshmallow-upgrade-techaddikt

A legújabb Android operációs rendszer számos olyan funkciót kínál, melyek célja a felhasználói élmény fokozása, mint például az alábbiak

  • Beállítások, melyekkel egyszerűen kontrollálhatjuk, hogy az alkalmazások milyen adatainkhoz férnek hozzá. Nemcsak a telepítés során, hanem bármikor később is.
  • Visszatért a néma funkció a hang és a rezgés mód mellett, valamint megújult a “Ne zavarjon” mód, amely ütemezést és még részletesebb beállításokat kínál a különböző hangok és rezgések automatikus némításához.
  • „Szundi mód”, mely minden háttérben futó alkalmazást bezár, amikor nincs használatban a készülék, ezzel jelentősen meghosszabbítva az üzemidőt.

„Szoros együttműködésben a Google-lel az LG az összes vetélytársát megelőzve frissíti Android 6.0-ra G4 csúcskészülékét” – mondta el Chris Yie, az LG Mobile Communications Company alelnöke és marketingkommunikációs vezetője. „Bár a sebesség nem az egyetlen fokmérője a nagyszerű szolgáltatásoknak, mégis fontos gesztus ez az LG tulajdonosok felé, mely mutatja, hogy meglévő ügyfeleink a legfontosabbak számunkra.”

Az Android M frissítés ütemezésének részleteit a különböző készülékekkel kapcsolatban piaconként jelentik be.