TechAddikt Hírek BlizzCon 2015: koncerttel zárja a Linkin Park a ceremóniát

BlizzCon 2015: koncerttel zárja a Linkin Park a ceremóniát

Amennyiben otthonról kísérnénk figyelemmel a BlizzCon 2015-öt, lesz néhány olyan dolog, amit így sem lehet kihagyni. Ilyen lesz a Linkin Park szombati koncertje, méghozzá a helyszínen, november 7-én.

linkin-park-blizzcon-2015-techaddikt

Ha lehet, ez még inkább magasabb szintekre emeli a BlizzCon 2015 eseményét, hiszen igazán epikus rockbandáról van szó. S mi sem bizonyítja jobban, hogy az esemény mekkora durranás lesz, az az, hogy a kétnapos gamer eseményre az összes jegy elfogyott. Fizikai értelmében, viszont ott a lehetőség azoknak, akik lemaradtak volna – ami nem más, mint a BlizzCon Virtual Ticket.

A Linkin Park igazi sikertörténetet tudhat magáénak, kezdve a bezsebelt Grammy-től egészen az 50 millió világszerte eladott albumig. Ráadásként ide kívánkozik, hogy a Facebookon a Linkin Park a legnagyobb táborral rendelkező zenekar, több, mint 63 millió rajongóval. No és a YouTube? Itt nem kevesebb, mint 1 milliárd megtekintésük van. Egyébként a múlt héten ünnepelte a Linkin Park debütáló albumuk, a Hybrid Theory megjelenésének 15. évfordulóját. A banda jelenleg is stúdióban dolgozik legújabb, szám szerint hetedik stúdióalbumukon.

„Nagyon izgatottak vagyunk, és kíváncsian várjuk, hogyan dönget majd a színpadon a Linkin Park a BlizzCon-on azon a szombat estén” – vélekedett Mike Morhaime, a Blizzard társalapítója és elnöke. „El sem tudjuk képzelni, hogy más zenekar vonhatna párhuzamot a két teljes napos gamer programok mellé, mint a Linkin Park, méltó zárásnak ígérkezik a program végére” – tette hozzá.

„Dögös bulit csapunk a BlizzCon 2015-ön” – tájékoztatott Chester Bennington, a Linkin Park énekese. „Azon leszünk, hogy egy zúzós rock show-t prezentáljunk az egybegyűlt gamereknek” – fejezte be mondandóját a frontember.

A BlizzCon a globális gamer közösségek ünnepélye, azoké elsősorban, akik különös elhívatottsággal keltik életre a Blizzard játékait. Los Angelesben, az Anaheim Convention Center-ben 2015. november 6-án és 7-én mindenki megtalálja majd a neki való irányt az esport tournamentek, bemutatók, megmérettetések során.

A jegyek szinte azonnal elfogytak, viszont az érdeklődők saját otthonukból is követhetik az eseményeket az interneten keresztül. Ennek feltétele, hogy BlizzCon Virtual Ticket-et (link feljebb) kell vásárolni, egységesen 29.99 Eurós áron. Ebben benne foglaltatik az egész élő közvetítés nyomon követhetősége, mindkét napon, kategóriák szerint lebontva, s természetesen a már sokat emlegetett Linkin Park koncert megtekintése is szombat este.

Megkezdődött tehát a visszaszámlálás, az esemény további részleteiről a www.blizzcon.com weboldalon keresztül lehet értesülni.