TechAddikt Hardver ASRock Az ASRock alaplapok is támogatják az AMD Ryzen 5 processzorokat

Az ASRock alaplapok is támogatják az AMD Ryzen 5 processzorokat

Az ASRock bejelentette, hogy a legújabb AMD Ryzen 5 processzorokat is támogatják, így a Taichi, a Fatal1ty Gaming és a PRO sorozat alaplapjaihoz már elérhetők az UEFI BIOS frissítések.

A Taichi, a Fatal1ty Gaming és a PRO sorozat alaplapjai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén telepítsék az UEFI BIOS frissítéseket. A legfrissebb BIOS letölthető az ASRock weboldaláról.

Stratégiai partnerség SAPPHIRE Technology-val

A PC gamerek az egész világon az ár és a teljesítmény közötti megfelelő egyensúlyt keresik, amikor új eszközöket vásárolnak számítógépükhöz. Az ASRock és a SAPPHIRE már bizonyított és számos díjat nyert is már ezen a fronton. Azért, hogy erősítsék egymás termékportfólióját, az ASRock és a SAPPHIRE bejelenti stratégiai együttműködését, mellyel a jövőben a játékosok által elvárt teljesítményre és a funkciógazdagságra fókuszálnak. Mind a két vállalat közösen fog arra figyelni, hogy nagy teljesítményű alaplapokat, processzorokat és VGA kártyákat fejlesszenek a piac elvárásainak megfelelően, miközben azokat kiváló ár/érték aránnyal fogják kínálni.

„Nagyon örülünk a SAPPHIRE stratégiai partnerségének, hogy az alaplapokhoz csúcstechnológiát biztosíthatunk” – nyilatkozta James Lee, az ASRock értékesítési és marketing osztályának alelnöke, majd így folytatta: “Ez a partnerség ésszerű megoldást kínál az ügyfelek számára a PC-teljesítményének növelése érdekében.”

„Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk számára kiemelkedő felhasználói élményt nyújtsunk” – nyilatkozta Adrian Thompson, a SAPPHIRE marketing vezetője, valamint hozzátette: „Ez a partnerség az ASRock-os kollégáinkkal megerősíti azon versenyelőnyünket, hogy ügyfeleink számára gyors és izgalmas eszközöket tudunk gyártani.”

Szólj hozzá!