TechAddikt Mobileszköz Asus Az ASUS ZenFone 2 Laser már Magyarországon is kapható

Az ASUS ZenFone 2 Laser már Magyarországon is kapható

13 megapixeles PixelMaster kamera hátsó lézeres autofókusszal a gyors képkészítéshez. Emellé társul a különlegesen erős Corning Gorilla Glass 4 és 64 bites négymagos processzor.

asus-zenfone-2-laser-techaddikt-1

A hazai felhasználók számára is elérhetővé vált az ASUS ZenFone 2 Laser készülék; a 13 megapixeles PixelMaster kamerával és a lézeres autofókusszal szinte azonnal tiszta képeket készítő új okostelefonok családja.

Az 5 hüvelykes (ZE500KL) és 5,5 hüvelykes (ZE550KL) változatban kapható készülékek 1280 x 720 pixeles HD kijelzővel érkeznek. A ZenFone 2 Laser a legfrissebb Corning Gorilla Glass 4 kijelzőtechnológiával gondoskodik a páratlan karcállóságról, erőről és mindennapos strapabírásról. Az egyenletes teljesítményért a négymagos, 64 bites Qualcomm Snapdragon processzor és 2 GB gyors memória felel.

Lásson fénysebességgel: 13 megapixeles PixelMaster kamera hátlapi lézeres autofókusszal a szinte azonnali felvételkészítéshez

Az új ZenFone Laser modellek 2 f/2.0-s széles rekeszű, 13 megapixeles PixelMaster kamerájával lenyűgöző nagyfelbontású felvételek készíthetők exponálási késleltetés nélkül. Ezt egy olyan lézeres autofókusz-technológia egészíti ki, amellyel a felhasználók mindössze 0,3 másodperc alatt tökéletes tisztaságú képeket készíthetnek.

A PixelMaster iparágvezető Low Light módja pixelegyesítéses technológiát használva akár 400%-kal fényesebb képeket tud készíteni éjjel vagy rosszul megvilágított környezetekben anélkül, hogy vakura volna szükség. Amikor a villanófény jól jön, akkor a ZenFone 2 Laser meleg bőrtónusokat és precíz színvisszaadást eredményező Real Tone vakuja működésbe lép.

A ZenFone 2 Laser PixelMaster kamerájának Backlight (Super HDR) módja akkor is gondoskodik az élénk, egyenletesen megvilágított képek készítéséről, ha például napnyugtakor hátulról megvilágított portrét szeretnénk. A pixelkiemeléses technológia akár 400%-kal javítja a kontrasztot, biztosítva, hogy az előtérben álló tárgy tisztán, árnyékoktól mentesen váljon el a háttértől.

Ha valaki részletesebben is be szeretne avatkozni a kamera beállításaiba (pl. ISO, zársebesség stb.), akkor a Manual (kézi) móddal az okostelefonon a DSLR-gépekéhez hasonló használati élményt érhet el.

Két méret, hogy mindenkinek jó legyen: 5 és 5,5 hüvelykes modellek HD felbontással

A ZenFone 2 Laser gyönyörű képernyője 1280×720 pixeles felbontással és akár 294 ppi-s pixelsűrűségű kijelzővel rendelkezik, amely széles, 178 fokos betekintési szögekkel garantálja a fotók és videók életszerűségét, az alkalmazások látványos megjelenítését. Az ASUS TruVivid technológia fényes, intenzív színeivel még élvezetesebbé teszi az akár 72%-os remek képernyő-test arányú készülék által megmutatott képeket.

Corning Gorilla Glass 4: Kétszeres ejtésállóság, két és félszeres erő

Mindegyik ZenFone 2 kijelzője a Corning legfrissebb Gorilla Glass 4 üvegéből készül. A Gorilla Glass 4 alkalmazása azt jelenti, hogy a ZenFone 2 Laser kétszer jobban ellenáll a leejtés okozta károknak, mint az elődje, az apróbb karcolások után is 2 és félszeres a megmaradó ellenállása, és 85%-os valószínűséggel kevésbé fog betörni a napi használat során. Mikroszkopikus vastagságú szennytaszító bevonata csökkenti a kopást és a maszatolódást, hogy a ZenFone 2 Laser képernyője mindig ragyogjon.

Egyszerűbb, intelligensebb és személyesebb: ASUS ZenUI több mint 1000 fejlesztéssel

A szabadság, a kapcsolattartás és az önkifejezés adja az ASUS ZenUI mobil felhasználói felületének alapját. Ez a három tényező ihlette a ZenFone 2 Laserhez készített ZenUI továbbfejlesztéseket. A legfrissebb változat még egyszerűbb és intelligensebb felhasználói élményt, az áttekinthetőbb megjelenéshez fehér területeket használó elegáns új elrendezést kínál. Az egyszerűbb és intelligensebb használat érdekében előre veszi, középre helyezi az információkat.

asus-zenfone-2-laser-techaddikt-2

A ZenFone 2 Laser mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy a készüléket teljesen a saját képére és használati preferenciáihoz faragja, beleértve a ZenUI alkalmazásindító, témák, betűkészletek, ikonok és egyebek személyre szabását is.

A ZenUI számos remek új szolgáltatással dicsekedhet – pl. ZenMotion, SnapView, Trend Micro™ biztonsági szoftver és ZenUI Instant Updates –, amelyek nem csak jobban használhatóvá teszik a készüléket, de a biztonságot és az adatok védelmét is segítik, valamint simább felhasználói élményt kínálnak.

Az ASUS ZenFone 2 Laser mindkét méretben elérhetővé vált hazánkban. Az 5 hüvelykes ZE500KL ajánlott bruttó végfelhasználói ára 74 900 Ft, míg az 5,5 hüvelykes ZE550KL 84 900 Ft-os árcédulával jelent meg a boltok polcain.