TechAddikt Hírek Bemutatkozott az Acer 2016-os iskolai eszköz- valamint üzleti kínálata New Yorkban, a...

Bemutatkozott az Acer 2016-os iskolai eszköz- valamint üzleti kínálata New Yorkban, a next@acer eseményen

Az Acer számos új iskolai eszköz- valamint üzleti irányvonalat képviselő terméket jelentett be a next@acer sajtóesemény keretein belül, New Yorkban.

next-acer-techaddikt

Az Acer egyre inkább növekedést mutat az üzleti szférában termékeivel, míg új piacokat is sikerül felfedeznie a hardver-szoftver-szolgáltatások területen. Ahhoz, hogy mindez sikerülhessen, olyan kibővítésekre van szükség, mint például a Predator gaming sorozat, az új konzumer notebook-ok, beleértve a 2 az 1-ben termékeket, az üzleti portfóliót, a Chromebook vonalat, és mindent, ami az őszi iskolakezdésre is irányul.

“Learatni a babérokat – nos, ez az üzleti átalakulás egyik lényeges eleme” – nyilatkozta Jason Chen, az Acer első embere. “Izgatott vagyok nagyon, hiszen új innovációk vesznek körül minket, megmutatva az új üzleti terveinket, mint például az első kerékpár computer, mely beépített videófelvevő applikációval rendelkezik” – zárta gondolatait.

2 az 1, és egyéb notebook innovációk

A Switch Alpha 12 továbbviszi az Acer népszerű 2 az 1-ben sorozatát, új szintre emelve az eddigieket, alkalmazva egy teljesen újszerű folyadékhűtéses, ventilátor mentes technológiát. Az ultra vékony S sorozat most remek teljesítményt ígér, versenyképes árazással – szintúgy, mint az Aspire S 13; míg az Acer legvékonyabb eszköze jelenleg a szegmensben az Aspire R 15.

Kiegészül a díjnyertes Predator gaming vonal

Az Acer masszív és díjat is nyert Predator gaming vonala is kiegészül: a Predator 17 X notebook, valamint a Predator G1 asztali gép érkezése várható. Mindkét termék támogatja a VR eszközöket az ismertebb forgalmazóktól (Oculus, HTC Vive, OSVR, StarVR), izgalmas innovációkkal.

“Az Acer Predator gaming vonala igen pozitív visszajelzéseket kapott a gamerektől, az egész világot tekintve” – tette hozzá Chen. “Azon vagyunk, hogy a ragyogó induláshoz hűen megháromszorozzuk az átlagot rövidtávon.”

Bővülések a üzleti célokra szánt eszközök terén is

Az Acer prezentálta, hogy az üzleti eszközök terén is számos megújulás várható. Notebookok, monitorok, beleértve az új 15 colos TravelMate P658-at is, mely a legfrissebb tagja a díjnyertes P6 üzleti notebook családnak.

A Veriton N sorozat frissült szintén, méghozzá az új N6650G és N4640G üzleti asztali gépek tekintetében, kombinálva a rugalmasságot, biztonságot és menedzselhetőséget egy kompakt, 1 liter űrtartalmú házba sűrítve. Ráadásul a gép bővíthető, grafikus kártyával, optikai meghajtóval, de I/O portok is elérhetők. A legjobb társítás ehhez az Acer BE0 sorozatú üzleti monitorok valamelyike.