TechAddikt Notebook Acer Kibővült az Acer Predator gaming portfólió VR kompatibilis asztali gépekkel és notebookokkal

Kibővült az Acer Predator gaming portfólió VR kompatibilis asztali gépekkel és notebookokkal

New York-ban, a next@acer sajtókonferenciáján jelentette be az Acer, hogy a cég új notebookokkal, desktop gépekkel, valamint monitorokkal jelentkezik a díjnyertes Predator gaming sorozaton belül.

acer-predator-17x-techaddikt

Az új Predator 17 X notebook és a kompakt Predator G1 asztali gépek csúcstechnológiát képviselnek, az NVIDIA GeForce VR-Ready által pedig készen állnak a VR eszközök fogadására (Oculus, HTC Vive, OSVR, StarVR).

“Az új Acer Predator gaming rendszerek arra lettek tervezve, hogy elhozzák a kompromisszummentes játék- és VR élményt a vásárlók számára” – mondta Jerry Kao, az Acer IT üzletágának első embere. “A virtuális valóság végtelen sok új lehetőséget tartogat, de nem csak a játékok terén, hanem az egyéb applikációk révén is. Ez az egész egy merőben új, digitalis világ, ahogyan azt láthattuk is a mai napon” – tette hozzá.

Predator 17 X notebook

Tudjuk, hogy sikeresek az Acer Predator gaming notebookok. Viszont az új Predator 17 X elhozza a túlhajtás és asztali gépeknél megszokott teljesítményt a mobilizált játékhoz is. A notebook 6. generációs Intel Core i7-6820HK processzorral, NVIDIA GeForce GTX 980 grafikával, valamint 3 ventilátoros hűtéssel rendelkezik. Azok, akik a túlhajtást részesítik előnyben, szintén megtalálják számításaikat, hiszen akár 4 GHz-ig is feltornázható az órajel, a GPU pedig lehet akár 1310 MHz-ra húzva, nem beszélve a 3.7 GHz-s VRAM-ról. Teljesen nyitott tehát a virtuális világokra a rendszer.

Ahhoz, hogy meglegyen a tökéletes játékélmény, a 17.3 colos G-SYNC panel nyújt hathatós segítséget. Létezik a notebookból FHD, valamint UHD IPS kijelzős változat is, NVIDIA G-SYNC technológiával mindkettőhöz.

Mindez még izmosabb lesz, ha megspékeljük masszív DDR4-2133 memóriával és NVMe PCIe SSD-vel. A Killer DoubleShot Pro Ethernet-technológia és a Wi-Fi kapcsolat együtt dolgoznak, tehát a gamerek párhuzamosan tudnak online játszani, illetve a streamet megosztani például a Twitch.tv-n. A notebook egyébként tartalmaz USB 3.1 portokat is.

Predator G1 asztali PC

A Predator G1 (G1-170) gaming asztali gép teljesítménye egy 16 liter össztérfogatú gépházba lett belesűrítve, játékra tervezve, akár otthonra, akár utazáshoz is. Ez a kifejezetten jól hordozható játékgép-szörnyeteg jól illeszkedik a kézbe, opcionális hordtáskával ideális eszköze a LAN partiknak.

acer-predator-g1-710-techaddikt

A kompakt méret és a nagyszerű teljesítmény egyensúlyát a teljes méretű NVIDIA GeForce GTX grafikus rendszer adja (akár Titan X), a 6. generációs Intel Core processzorokkal egyetemben, akár 64 GB DDR4 memóriával a zökkenőmentes játékélményért. Az eszköz támogatja az új VR eszközöket. A Killer DoubleShot Pro Ethernet-technológia és a Wi-Fi kapcsolat itt is együtt dolgoznak, tehát a gamerek párhuzamosan tudnak online játszani, illetve a streamet megosztani például a Twitch.tv-n.

A PC támogatja a G-SYNC és 4K2K UHD felbontást hozzá, ezáltal magas felbontású videók, lenyűgöző játékok és mozifilmek kerülhetnek terítékre használat során. A tökléletes hangzást a Creative Soundblaster X-Fi MB5 és a 7.1 audio támogatás nyújtja.

A Predator G1 mindezek mellett masszív háttértárakkal kecsegtet, akár 4 TB kapacitású 7200 RPM HDD-vel, vagy 512 GB-s SSD-vel. USB 3.1 Type-C Gen.2 port is található, a leggyorsabb adatátvitel érdekében. A Predator G1 gaming PC-hez számos kiegészítő is beszerezhető, mint például mechanikus billentyűzet, headset vagy kerekes bőrönd.

Predator Z1 monitorok

Az Acer új Predator Z1 monitor sorozat bemutatja a mainstream csúcsteljesítményt, beleértve az NVIDIA G-SYNC technológiát. A monitorok 31.5, 30, illetve 27 colos képátlóval érhetők el, természetesen hajlított panellel is.

acer-predator-z1-techaddikt

A 30 colos modell 1800R ultraszéles FHD felbontást nyújt, 2560×1080-ban, 21:9 képaránnyal, 100% sRGB színkeveréssel. 4 ms GTG válaszideje több, mint lenyűgöző, s akár 200Hz képfrissítési frekvencia is beállítható. Így a gyors lefolyású akció mindig elmosódásmentes marad, úgy, hogy a színek vibrálóak és élethűek maradnak.

A Predator Z1 sorozat 178 fokos betekintési szöge, valamint a hajlított dizájn tökéletes a monitor kiépítésekhez, társas játékélményhez egyaránt. Az ergonomikus állvány sokoldalúsága a vízszintes és függőleges állíthatóságban mutatkozik, valamint könnyed szétszedhetőség is jellemzi az eszközt – pillanatok alatt falra szerelhető.