TechAddikt Szoftver World of Warcraft BlizzCon 2017 – találgatások a World of Warcraft következő kiegészítője kapcsán: Jaina...

BlizzCon 2017 – találgatások a World of Warcraft következő kiegészítője kapcsán: Jaina és Kul Tiras

Már csak pár nap a Blizzconig, ahol is nyilvánvalóan bejelentik a soron következő World of Warcraft kiegészítőt. Addig is marad a találgatás a jövőbeni contenttel kapcsolatban.

Ezek persze nyilván teóriák. Mint tudjuk, egy korábbi PTR morzsából kiszivároghattak olyan részletek is, amelyek netán utalnak arra, hogy a WoW legfrissebb érkező expanziója milyen részleteket tartalmaz a Legion kipörgetése után.

Itt van nekünk Jaina és Kul Tiras, utóbbi nevéhez még egy instant armor is kapcsolható. Ráadásul az SQL adatbázisban, amely a kiszivárgott tartalmat is hordozza, számos konkrét utalás található; pluszban a megtalált armor itemek olyan foszlányokat is tartalmaznak, amelyek ténylegesen utalhatnak konkrét NPC-kre.

Úgyhogy többet nem is tudunk most hirtelen összeollózni, nem is akarunk fals infókat terjeszteni, de az tény, hogy az Old Gods-vonalhoz köthető mindkét név felbukkanása. Konkrétan itt kerül képbe N’Zoth is, aki ugyebár már utalás tárgya volt a Legion-ben is.

Jaina is egyértelmű, hogy szerepet kap majd az új WoW kiegészítőben: a Blizzcon kiemelten promózza különféle artokkal a karaktert, külön screenek is készültek (lásd a leadet), úgyhogy egyértelmű talán mindenki számára, hogy ez a kulcsfigura is releváns lesz majd az új tartalomban.

Persze nagy kérdés, mikorra tehető a legújabb World of Warcraft kiegészítő érkezése. Az bizonyos, hogy az idei Blizzcon keretein belül erre is fény derül, úgyhogy érdemes figyelemmel követni az eseményeket.

Partnerünk a Magnew, a World of Warcraft hazai disztribútora.

World of Warcraft témájú cikkeinkhez Acer Predator gaming termékeket használunk.

A Techaddikt.hu szerkesztősége a Telenor HelloData mobilinternethozzáférését használja a könnyebb, gördülékenyebb munka érdekében.