TechAddikt Szoftver World of Warcraft BlizzCon 2017: újra játszhatjuk a klasszikus World of Warcraft-et

BlizzCon 2017: újra játszhatjuk a klasszikus World of Warcraft-et

Immár hivatalosan is csatlakozhatunk a Vanilla WoW szerverekhez, ugyanis a Blizzard elindítja a klasszikus, World of Warcraft aranykorát idéző 1-60 lvl realmeket. World of Warcraft Classic, BlizzCon 2017.

Az idei, BlizzCon 2017 egyik kiemelt bejelentése (persze az új WoW-kiegészítő, a Battle for Azeroth mellett) a Vanilla WoW visszatérése volt.

A Blizzard tehát olyan szervereket indít a jövőben, amelyeken az 1xx patch kliensverzió fut majd. A fejlődés 1-től level 60-ig megy majd, mint anno, és raidelés maximumát pedig Molten Core és Naxxramas jelenti.

A hunterek ismét kraftolhatnak, vagy vehetnek töltényt a puskába, fejleszteni kell a weapon szinteket 0-255 közt, de akár ökölharcosok is lehetünk, szintén fejlesztve képességeinket. Molten Core-hoz ismét kulcs (illetve kristály) kell, Blackrock Depths bugyrait kivesézve és végigjárva, és még sorolhatnánk napestig.

Sokak kívánságának tett eleget a Blizzard, amikor úgy döntött, indít korai realmeket is, azaz Vanilla WoW szervereket. Több illegális próbálkozás született már, tehát privát szervereket hoztak létre retró WoW-fanatikusok, ám az emulált világ, a scriptek hiányosságai vagy nemlétük, valamint az instabil adatbázisok jelentősen levontak a játékélményből.

Szólj hozzá!