TechAddikt Fotó, videó, film Canon Canon pénzvisszafizetési akció a Camera Kft-nél

Canon pénzvisszafizetési akció a Camera Kft-nél

Újra kecsegtető akciót hirdetett a Camera Kft. Helyesebben a Canon, de a Camera Kft., mint hivatalos viszonteladó- és szervizpartner, szintén részt vesz az országos kiterjesztésű promócióban.

camera-kft-canon-summer-cashback-2016-techaddikt

Mi pedig a Camera Kft-t ajánljuk, hiszen a Canon eszközök legtapasztaltabb ismerőjéről, azok kitűnő forgalmazójáról van szó – nem véletlen, hogy hosszú évek óta szerkesztőségünk Canon tulajdonosai is folyamatosan visszajárnak hozzájuk. Tapasztalat, előzékeny kiszolgálás jellemzi a céget, több, mint 20 éves fennállása óta.

No de kanyarodjunk vissza a cikk címében is feltüntetett akcióhoz: bár nem újkeletű, zajlik május eleje óta, de még mindig aktuális: az a vásárló, aki 2016. június 31-ig legalább 1 terméket megvásárol az akciós darabok közül a fenti időszakon belül, jogosult lehet akár 65 ezer forint pénzvisszafizetésre.

Ehhez azonban az kell, hogy a megvásárolt terméket regisztrálja a http://www.canon.hu/summer-cashback-2016/ weboldalon fellelhető regisztrációs űrlapon.

A Camera Kft. akciójában részt vevő termékek listája megtalálható itt: http://webshop.camerakft.hu/canon_cashback_2016_Q2