TechAddikt Fotó Canon Karácsonyi ajándékötletek a Camera Kft kínálatából

Karácsonyi ajándékötletek a Camera Kft kínálatából

Minden évben több apropóból is előkerül a Camera Kft különböző alkalmak kapcsán. A karácsony pedig olyan alkalom, amikor egyértelműen a Camera Kft kínálatát kezdjük el szemezgetni ajándéktippek kapcsán.

Rengeteg remek akcióval készült az idei karácsonyra is a Camera Kft webáruháza. Nyilván azoknak szólnak ezek az akciók elsősorban, akik szeretnek, vagy szeretnének fotózni (árkategória-függő), úgyhogy megpróbálunk kiragadni néhány olyan terméket, amely mindenki számára megfelelő választás lehet.

Canon EOS-R váz+RF 24-105mm

A hihetetlen részletgazdagságot biztosító 30.3 megapixeles full frame Dual Pixel CMOS AF opciókkal felvértezett Canon EOS-R váz ténylegesen új fejezetet nyitott a mirrorless kategóriában. Most Canon RF 24-105/4 L IS nano USM objektívvel rendkívül kedvező áron szerezhető be a Camera Kft-nél. 

Elérhetőség:

https://webshop.camerakft.hu/Canon_EOS_R_body_RF_24-105_Lens_EF-EOS_R_adpater

Canon EOS 5D Mark IV váz 1+2 év garanciával

Az örök klasszikus, az 5D negyedik szériája, a fullframe Canon 5D Mark IV váz most kiterjesztett, 1+2 év garanciával szerezhető be a Camera Kft-nél. Ráadásul most nem kevesebb, mint 34% kedvezményt is kaphatunk a termékre.

Elérhetőség:

https://webshop.camerakft.hu/Canon-EOS-5D-mark-IV

Csnon EOS 4000D váz 1+2 év garanciával

Remek ár-érték kategóriát képvisel a Canon EOS 4000D, amely nem csak belépőszintű DSLR fotózáshoz ajánlott. 18 magapixel CMOS, 9 pontos AF, FHD videófelvételek – mindez csak néhány a számtalan funkcióból, amelyet az eszköz nyújt.

Elérhetőség:

https://webshop.camerakft.hu/Canon-EOS-4000D-vaz

Érdemes végigbönglészni a Camera Kft webshopját további remek ajánlatokért, IDE kattintva.