TechAddikt Szoftver World of Warcraft Darkmoon Faire újítások a WoW: Warlords of Draenor 6.1 PTR-en

Darkmoon Faire újítások a WoW: Warlords of Draenor 6.1 PTR-en

Mivel újra elkezdődött a Darkmoon Faire, ezért egyértelmű, hogy a PTR-en is kipróbálhatjuk az újításokat, melyeket a 6.1-es patch hoz majd. Lesz egy új versenyzős játék, öt új játék a toyboxhoz, valamint egy új battle pet (Race MiniZep), továbbá számos egyéb ínyecséggel találkozhatnak a játékosok.

darkmoon_faire_racing_6_1_wow_wod_techaddoikt

Játékok:Darkmoon Tonk Controller, Darkmoon Ring-Flinger,  Fire-Eater’s Vial, Attraction Sign, Gaze of the Darkmoon

Ínyencségek: Darkmoon Cannon, Darkmoon Gazer, Checkered Flag, Everlasting Darkmoon Firework

Új Darkmoon Faire összetevő: versenyzés

A versenyzős játék a betából tért vissza, néhány módosítással. A játékosok Darkmoon Faire erdős, fás területein versenyeznek a legjobb időért, persze masszív nyereményekért.

A versenyt egy Welcome to the Darkmoon Races elnevezésű küldetéssel érhetjük el. Ha ezzel megvagyunk, máris kvalifikálhatunk a valódi, éles versenyre.

Ebben a versenyben kék, zöld és vörös pontokat kell elérnünk (checkpoint rendszer), majd vissza a kezdőponthoz. Természetesen fel lehet turbózni a sebességünket, többféle módon:

– Sprint boostok felvétele, melyek segítségével akán a vízen is járhatunk

– Ugrálós módozat, mellyel számos akadályt könnyedebben vehetünk

– Használhatjuk a speciális Jump To Banner gombot is akár, 10 másodperces cooldownnal, a legközelebbi banner/tábla eléréséhez, valamint az elektromos vezetékekkel szemben immunisak leszünk néhány másodpercre (stun)

Számos achievement is rendelkezésre áll az új opciók kapcsán,.

A Darkmoon Faire verseny díjai

A valódi (Real Big Race) kapcsán akár 20 díjat is összeszedhetünk, nem beszélve a Real Race-ről – ott 11 prize-ról szól a fáma. Tehát mindenképp megéri kipróbálni.

Darkmoon Faire heirloomok

A heriloom itemek még mindig kaphatók Darkmoon Faire-ben. Ezek olcsóbak, mint az 1-60 level darabok (patch 6.1-ben az 1-80 level itemek kerülnek majd pontosan annyiba, értelemszerűen nagyobb kapacitással).

Egyébként a 6.1-es patch érkezése az egész heirloom rendszert átalakítja majd, account wide módon, tehát az összes karakterünk bármely realmen megkapja a változást.

Lehetőség nyílik a régebbi verziós heirloomok upgradejére is, ezek némi plusz prize ticket fejében meg is változtathatók.

Ancient Heirloom Armor Casing – 100 Darkmoon Prize Ticket, mely 1-90 levelre emeli a heirloom armor itemet,

Ancient Heirloom Scabbard – 120 Darkmoon Prize Ticket mely 1-90 levelre emeli a heirloom fegyver itemet.