TechAddikt Hardver Konzol Együttműködik a Nintendo és a Western Digital

Együttműködik a Nintendo és a Western Digital

A Nintendo és a Western Digital társaság globális partnerségre lép, hogy elkészítsék a Nintendo által licenszelt memória kártyákat a Nintendo Switch video játék konzolhoz.

A microSDXC kártyák elérhetőek lesznek 64 GB-os és 128 GB-os méretekben és a Nintendo Switch és SanDisk logója is fel lesz rajtuk tüntetve.

“A Western Digital világelső a memória tárolók gyártásában, a SanDisk márkájával pedig a microSD kártyáikban a világon bárhol bízhatnak a vásárlók” – mondta Tom Prata, Nintendo of America Stratégiai kezdeményezések alelnöke. “Ezek az új Nintendo által licenszelt memória kártyák egy jelentősen nagyobb tárolási lehetőségget jelentenek a digitalis tartalmaknak és számos kiskereskedőnél kerülnek majd a Nintendo Switch kiegészítők mellé a polcra.”

“Mivel egyre több lenyűgöző játék és letölthető tartalom érkezik a Nintendo Switch konzolra, ezért a licenszelt memória kártyák jól jönnek majd a játékosoknak, hogy gyorsan és könnyedén bővíthessék a tárhelyüket” – mondta Sven Rathjen, a Western Digital Termék Marketing és Ügyfél megoldások alelnöke. “A Nintendo Switch hatalmas lendületet generált és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a együtt dolgozhatunk a Nintendo céggel, hogy megbízható kártyákat készítsünk vásárlóik számára.”

Nintendo Switch megadja a lehetőséget a játékosoknak, hogy beépített tárhelyet használjanak a gépükben a digitálisan letölthető tartalmak tárolására. Mióta a Nintendo Switch márciusban elstartolt a konzol játékkínálata rendkívül sok címmel gyarapodott. Extra tárhely segítségével a játékosok még több letölthető tartalmat és digitalisan vásárolt játékot vihetnek magukkal. Továbbá a microSD kártyák szükségesek lehetnek bizonyos Nintendo Switch játékok teljes élményéhez, amik különösen sok helyet igényelnek vagy rendkívül sok letölthető tartalommal rendelkeznek.

Előző cikkÚj kinevezéssel erősíti vállalati kommunikációját a UPC
Következő cikkA Fujitsu a PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation megoldással támogatja a szoftveralapú adatközpontok kiépítését