TechAddikt Szoftver World of Warcraft Február 25-én élesedik a WoW Warlords of Draenor 6.1 patch az EU...

Február 25-én élesedik a WoW Warlords of Draenor 6.1 patch az EU realmeken

Alig 1 nap van hátra, és megérkezik a várva várt World of Warcraft: Warlords of Draneor kiegészítőhöz csatlakozó első nagy folt, mely a 6.1-es verziószámot kapta. Míg az USA-ban már a mai naptól, addig az EU realmeken holnap, azaz szerdán élesedik a patch.

world_of_warcraft_warlords_of_draenor_garrison_techaddikt

Böngészvén a WoWhead-et számos érdekességre bukkantunk a 6.1-es patch kapcsán. Olvashatunk például arról, hogy az új heirloom gyűjteményt hogyan s miként menedzselhetjük, jó tanácsokat kapunk a legjobb followerek küldetésekhez társításához, valamint naprakészek lehetünk a profession-ök napi tápolásával kapcsolatban is.

A 6.1-es WoW Warlords of Draenor patch nem tartalmaz új helyszínt, raidet, vagy quest zónát. Viszont számos, a játékot megkönnyítő és érdekesebbé tevő dolgot gyűjthetünk be. Blackrock Foundry viszont teljesen újnak hat, és számos LFR szárny nyílik meg.

A legendary questlánc folytatódik, jutalom: Garona Halforcen.

Azok, akik gyűjtögetnek, boldogok lesznek, mivel bemutatkoznak az új heirloom szettek, az új battle petek, az új játékok, valamint érkezik a music box is, számtalan megszerezhető tekerccsel.

Új napi questek jelennek meg. A 3-as szintű Town Hall például rögvest helyet is ad néhánynak, ezek általában a szociális és csoportos tevékenységekre lesznek kihegyezve a Garrison-ban. Mindezek mellé raid bossokat is meg lehet majd idézni.

Megszerezhető lesz az ilvl 670 Apexis Gear.

Új mountok is felfedik magukat (new mounts in the patch), beleértve az extrém rare Voidtalon of the Dark Star-t is.

Minimálisan bár, de javul a grafika is, jobb színhűséggel és magasabb antialiasing rátával találkozhatnak a játékosok.

Mellé ne feledjük, épp tart a Lunar Festival – itt beszerezhetőek a heirloom upgrade-ek, coinokért.

Előző cikkLG középkategóriás mobiltelefonok, prémium dizájnnal
Következő cikkA WoW: Warlords of Draenor 6.1 patch főbb részletei