TechAddikt Hardver ADATA Good Design Award 2017 díjat nyert az ADATA SD700 külső SSD

Good Design Award 2017 díjat nyert az ADATA SD700 külső SSD

Az ADATA bekelentette, hogy az SD700 külső 3D NAND SSD-t a Good Design Award 2017 díjjal is elismerték. A japán Good Design Awards (vagy másnéven “G Marks”) a világ egyik legrangosabb design tervezési díjai közé tartozik.

A tökéletes kompozíció a konzervatív dizájn és az úttörő technológia között

Az SD700-at a Good Design a hihetetlen tartóssága és rendkívül kompakt mérete, valamint ellenállósága és érdekes csomagolása miatt választotta ki. Az SD700 IEC IP68 minősítéssel por és vízálló, valamint teljesíti az amerikai hadsereg MIL-STD-810G ütésállóság szabványát is, mindezek ellenére nem egy agresszív és robosztus kinézetű adattároló. Az ADATA tervezői vonzó külső terveztek a rendkívül ellenálló belsőhöz. Az SD700 még a tenyerünkben is elfér és mindössze 75 g súlyú. Sárga-fekete és fekete színben érhető el. Az Adata SD700-at több száz vetélytárs közül választotta ki a Good Design Award 2017.

A tartósság és a technológiai innováció ötvözete

Az SD700 a felhasználóknak olyan 3D NAND SSD technológiát kínál, ami eléri akár 440 MB/s olvasási és írási sebességet, ami négyszer gyorsabb, mint a külső merevlemezeké. A 3D NAND lehetővé teszi a nagyobb sűrűséget, gyorsabb teljesítményt és a nagyobb megbízhatóságot a régebbi 2D NAND-hoz képest. Az SD700 akár 1 TB kapacitással is elérhető, kompatibilis a PC, Mac és játékkonzolokkal.

Szólj hozzá!